HFSS simulace potřebné pomoci

H

habeebhabz

Guest
Dobrý den, potřebuji pomoc při HFSS.Snažím se simulovat Vivaldi anténu.Myslím, že dělám chybu při vytváření waveport a ok.My krmivo je stipline mezi subtrates.Horní a dolní měďáky jsou Vivaldi světlice mědi (to se chová jako důvod WRT páskového vedení).Pracovní frekvence je 500 MHz až 2000 MHz, s centrální frekvencí 1,25 GHz.
JÁ am prospěch dluh jako "generování sítě se nepodařilo" a simulace dokončena s výkonem chyba "
Může někdo plz.pomozte mi.
Naposledy upravil habeebhabz na 29 červnu 2007 23:45, editovaný 2 krát v celkové

můžete odkazovat na odkazy:

tutorial HFSS
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=804697 # 804697
http://rapidshare.com/files/35218258/Ansoft_-_hfss_V10_book.pdf.html

Děkujeme vám za Nazanin odkazy.Ale, jak jsem nový na tomto fóru I dont mít dost bodů na download odkaz.
HAbeeb

10 min.později .....

Oh ...Teď mám dost bodů.na downlaod.Děkuju.

Můžete vidět, jak a co dát rozměry waveport v tutoriálu, pokud NT dejte mi vědět, budu vám pomohl ven.

Dobrý den Pareshatlnmiit,

Snažím se design Vivadi ve frekvenčním rozsahu 300 až 800 MHz.Ale nelze získat dostatek informací, na těchto frekvencích.Pokud máte nějaké tutoriály a informace by mohly dejte mi prosím vědět.

Habeeb.

Jaký druh informací, které chcete vědět realting těchto frekvencí, pro waveport mohu navrhnout Vám, že pokud máte HFSS 10 tutorial pak u moci se odkazovat, že budou dávat u přesný výsledek jiného, než že dejte mi vědět, jaké jsou jiné problémyPřidáno po 3 minutách:Viz
ftopic80871.html

Jo, jsem HFSS v. 10.Musím upřesnit, integrace linek v waveports, pokud ano, jak.Coz jsem páskového vedení a vivald světlice (horní a spodní), bude sloužit jako odůvodnění.Takže musím dát dvě integraci linie, tj. z centra města (páskové vedení) ke každému vzplanutí.Více než JÁ am prospěch návratu ztráty velmi vysoká, existuje nějaká knihy ohledně správného krmiva a přechod od stipline do slotlines.

Habeeb

Chtěl bych nahlédnout do IEEE transakce na Antény a Propagartion stejně jako MTT.Oni poskytují množství informací o přechodu z jednoho mikropáskové struktury do jiné.

Domnívám se, že se podíváte do nápovědy online HFSS pro výpočet impedance.Tam je nějaký návod tam, že vám umožní vyhnout se žal, když nastavit waveports.

Dobrý den akedar,

Připojený, najdete mé simulaci soubor.Jsem pracující na tomto, protože jeden a půl měsíce, ale nemohl přijít na to, kde jsem špatně.Mám 2 GB RAM, ale já am prospěch dluh se nedostatku paměti.Ale já jsem dostal tuto chybu v poslední době, dříve můj simulace běžely.Prosím, podívejte se na waveport, integraci linek, sítí a buzení.Jsem pracující na HFSS V. 10.

Velice vám děkuji za váš čas a pozornost.

Habeeb.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Dej mi nějaký čas jsem se zpátky k vám .. pocínovat u oznámit mne, jaké jsou výsledky ur čekají nebo poslat ne papír u nejsou tyto

Jsem také pomocí HFSS v 10, tak jsem se b schopni pomoci .. Myslím, že

I am using HFSS 9,0, když se snažím otevřít tento soubor, to havaruje na mě ...Je to proto, ze jinou verzi?

návodem k použití může mi poslat dokument ur následující bude b užitečné ..
Do teď, co jsem viděl ur waveport je definována správně .... ale u třeba definovat pouze jeden druh ne dva režimy

Za druhé, proč u mít definovány dvě kovové konstrukce na okrajích konstrukce ...
vedle u hav definovat záření hranice na všech čtyřech stranách zachytit záření zpět také.

Pošlete mi papír pak budu model geo správně a poslat na U

Ahoj arash_bigshot,

I am using HFSS V. 10

Habeeb.Přidáno po 1 hodina 38 minut:Ahoj akedar,

Já jsem po nějaké materiály od jednoho senior a můj profesor.Technický papír, který jsem tímto je "parametr Studium páskovým vedením krmena Vivaldi zářez anténa pole" od Shin a Schaubert.Jen Google v této práci na internetu, můžete ho najít.Snažím se design této antény 0,5 - 2 GHz.Dal jsem dva způsoby exications proto, že jsem pomocí páskového vedení s dvěma kovovými světlice na obou stranách.I didnt použít záření hranice zpět, coz anténa shud nebude vyzařovat zpět.

Mám málo otázka pro měď světlice, měli bychom jim assing PEC nebo Perfektní E nebo konečných vodivosti?
V případě, že záření pole jsou vakuově nebo Air?
Jaké hranice bychom měli zařadit do waveport?
Dává dva režimy pro stipline krmiva je správné nebo špatné?

Habeeb

Ahoj akedar,

Jste nezaznamenává žádná simulace výsledky?

Díky
Habeeb.

Ahoj
waveport doesnt muset HAV žádné hranice, které budou vymezeny

Snažím se redsign ur struktury a pošle k vám
Vlastně jsem mít nějaký virus problém s mojí PC, které jsem se snažím vyřešit

dobře jakýmkoli způsobem
U neměl definovat dvě režim pro páskové .. pouze jedna je dostačující režimy.U moci se odkazovat na text to pochopit páskového vedení módy.
Měď světlice u lze definovat jako konečný vodivost.

ale protože u již kovový záplaty na dvě vrstvy (rakety), u dont potřebovat zvlášť .. záření box lze vakuovými

to je tru, že u didnt definovat hranici záření na zadní straně, ale přesto u některých se hav zpět záření, které u mít až k dobýt dostat správné zisku anténydont starosti i bude simulovat strukturu a odešlete u souboru .. dejte mi nějaké 3-4 dny
Mezitím můžete mi poslat u NOD32 Antivirus-li u hav vyřešit můj problém virus

viz tento odkaz pro ur design
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=876104 # 876104

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back