hi může kterýkoli subjekt mi dát radu

S

saisahiti

Guest
hi,
Pracuji v malé firmě na embedded platformy (mikroprocesor programování pomocí jazyka C) a já jsem se připojil v něm recently.i jsem nedávno btech (elektronika a komunikace), absolvent a chci se usadit v této field.i dělal můj embedded samozřejmě, ale plroblem je všechny velké společnosti r ptát expirence a také refference.here v mé společnosti zaplatí, je low.after dostat expirence mohu dostat dobré job.i jsem v confused.is tam dobrou budoucnost pro embedded field.how mnohem expirence bych měl potřebovat . Jsem confused.pls pomozte mi.

Díky předem.

ahoj Saisahiti.

I understad ur v současné době v Indii.Ur pravdu, že dostat přestávce se do velké firmy, je vždy obtížné, pokud ur čerstvější, ale ne nemožné.
Vzhledem k tomu ur již v embedded společnost pokusit se získat nějaké exp a to nejen pokud jde o měsíce, ale také některé poznatky v reálném čase.Pak jsem si jist, comapny zváží, pokud u nějaké exp.a pak aldepends o tom, jak u vystoupí v interview ..

Takže pokud bych byl u ..Já bych se snaží naučit co nejvíce a potom se podívejte na práci ve větších společnostech.

SO hodně štěstí

Suresh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back