hierarchický návrh s SOCE

M

mcdjnaja

Guest
Ahoj všichni!
Já jsem nový na tomto fóru.
Já jsem pracoval na konstrukci MPSoC včetně 30 jádra mikroprocesoru.Takže, tento design je hierarchická a já bottom-up místa a trasy.Za prvé, já místo a trasa RAM a jádra procesoru.S SOCE, výstup tohoto místa, a cesta je LEF soubor (lefout command), které mohu použít pro horní úroveň.
Můj problém je s LEF samotný soubor.Například v jádru mikroprocesoru, i Používejte pouze M1, M2 a M3, ne všechny M4, M5, M6.Ale LEF soubor obsahuje brání návrhu velikosti M4, M5 a M6.Ve skutečnosti, chci mít přesné coordonates znát transparentnost pro každou úroveň kovu.

Díky předem.

Ahoj, moje vysvětlení není srozumitelné, nebo nikdo odpovědět?

Ty vole, může u být jasnější?
Dovolte mi, abych vysvětlil, co já vím:
Vytváření diskových oddílů a zdola nahoru: správné.
LEF ven: To. LEF soubor slouží jako podklad při práci výš v hierarchii.

Citace:

Používám pouze M1, M2 a M3, ne všechny M4, M5, M6.
Ale LEF soubor obsahuje brání návrhu velikosti M4, M5 a M6.
Ve skutečnosti, chci mít přesné coordonates znát transparentnost pro každou úroveň kovu.

Ahoj, díky za vaše odpovědi.

Pro nejasné části, jsem se ukládají během směrování fáze č. úroveň 4, 5, 6 (s createRouteBlk).Ale poté, co, když jsem generovat LEF odpovídající tomuto bloku, mám bránit na úroveň 4, 5, 6 pro celou oblast mého bloku navzdory této úrovni nejsou použity všechny.

Zadáte-li použít M1, M2, M3 pro příčky, že to, co dělá SoCE pro oblast ... blokuje všech úrovních nad to, co jste zadali ... úplně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back