Hisense psu a měnič board # rsag7.820.1459

L

lhanlhan45

Guest
Potřebuji schéma pro tuto desku, vězněný a Burm smd dílů, prosím, pomozte

pls. zveřejnit modelu # a fotku pcb. WBR
Mám stejnou jízdenku, potřebujete pomoci s tím, aby! Modelová čísla: rsag7.820.1459/ROH verf Hisense HLP-30A11 Vstup: AC100-240V 50/60Hz Výstupní Max3.5A: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV Výstup: 1280VAC/9.5mA Pin: 150W (MAX) , Pout: 120W (MAX) Moje otázky jsou podsvícení dostávají nevhodné napětí a rozsvítit jen do poloviny. Kdybych uzemnění jednoho z vedení VN, které CCFL se rozsvítí normálně, ale když jsem zemi jak mimo stejné vinutí transformátoru, bude podsvícení rozsvítí krátce poté vše se vypne. Kdybych krátký soubor vedení VN na stejném cívky, bude celá podsvícení pracovat správně til TV vypne sám vypne po několika sekundách. Myslím, že může být buď mít uzemnění emise nebo "T803" transformátor částečně spálená. Nejste si jisti, jak bych opravit transformátor, pokud to, ale rád bych to zkusit [PŘIPOJIT = CONFIG] 75408 [/ATTACH]

Hi Friend! Můžete vyfotit na druhé straně desky. Mám problémy s touto palubě coz některé přisazená části jsou spáleny. To jsou části, které jsem třeba identifikovat. R830, R831, R836 a N801. Díky předem! !

hi all Mám Hisense LCD s psu měniče palubě rsag7.820.1459/roh ver.f je jejich smd ic, S a rezistory Bernt PLEESE může někdo pomoci Děkujeme a zdravíme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back