Hitachi Universal Flash programování

P

proton

Guest
Má někdo ví, jak vytvořit tento užitečný nástroj pro programování? thx proton

Musím somekinda hardware mezi PC a Hitachi jej naprogramovat? MAX232? eval deska od Hitachi? Jsem testování '3664 '2128 mikrokontroléry a v blízké budoucnosti ... secmig

HI Zdá se mi, že potřebuje FDT univerzální Flash programátor rada, že možná je to jen MAX232 .... ale někdo má schéma, případně firmware, pokud obsahuje PLD, nebo CPU? thx proton

Dobrý den, je možné schéma naleznete na listech v eval desek, ale skutek má CPU na to, a Hitachi nebyl ochoten mi dát koš, nebo hex na program selfbuilt rady. Jednou jsem viděl jen za desku s TTL, ale nemohu si vzpomenout, kde a nemohl ani najít to znovu .... Sorry. Ale všichni procesor je nastavení režimu a reset a všechny ostatní piny podle Hitachi-programovací manuál. RS232-signál lze protlačit přes úrovně převodník myslím. Doufám, že to pomůže trochu, BioToxiIc

Tady je link h ** p: / / w * w.hmse.com/products/evk/docs/evb3644_um.pdf se podívat na stránky 119, tam byste měli najít schéma Flash deska BioToxiIc

Chcete-li používat FDT stačí převodník úrovně, jako MAX232 a připojte vodiče k apropiate UC. Další možností je použít univerzální programování Flash Board (UFPB) součástí hodnotící komise (já používám EVB2144F).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back