Hlas imitátor - hledají pomoc

7

777 *

Guest
Ahoj, kluci

Ví někdo něco o hlas napodobitelů (nejsem shure, pokud je to pravé jméno).Nikdy jsem neviděl, ale slyšel jsem, že s tímto imitátor můžete mluvit jako někdo jiný, pokud máte svůj hlas vzorku (uloženy).

Děkuji

Jde o

Neslyšel jsem ani neviděl nic přesně jako to jiné než na sci-fi filmy.Jsem ale viděl obvodů, založený na vyváženém míchačky (myslím, že to bylo alespoň), které by mohly váš hlas zní jako robot je (v podstatě zní pevnou frekvencí na frekvenci hlasu).

Také vím, zvukových zařízení s názvem "harmonizéry", kterou je možné měnit výšku hlasu.Oni jsou často používány v nahrávací studia nastavit multi-sledovat nahrávky na několik hudebních nástrojů, když, například, přístroj byl poté zjištěno, že byly nesprávně vyladěn.

Harmonizérem tak násobit frekvenci, například, svůj hlas, pokud se používá pro tento účel.Tato zařízení je možné získat ženský hlas, pokud se muž.

Avšak nezapomeňte, že to není jen hřiště hlasu, ale také rytmus, nářečí a mnoho dalších drobných věcí, které dělá někdo uznán jako ten, ve skutečnosti jsou.

/ Pim

Dobrý den, Pim

Souhlasím s vámi, nicméně, pokud je kouř, musí být oheň.

Děkuji

777 *

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back