hledá midi palubě designer - firmware a PCB

J

jemtone

Guest
Hledám začít vztah s kvalifikovanou Code Warrior, který by měl zájem o návrhu MIDI I / O PCB, která přenáší informace MIDI přes USB do počítače. Kód je vše GNU, zcela k dispozici pro přijetí. Mám zájem o rozšíření I / O design, což znamená, dostaneme malý I / O a USB do práce, a pak vytvořit rozšíření hub na I / O růst podle potřeby. Midi - pokud nejste obeznámeni s midi než prosím, neodpovídejte. Osoba, která bude tuto práci musí vědět, o midi a mají zkušenosti s jeho účel a funkce. děkuji

Chceš říct, aby zůstali, že budete někoho pracovat pro vás zdarma a poté se mu vydat jeho firmware zdarma stejně? Dále předpokládejme, že osoba souhlasí s tím - budeš dělat hardwarové rozhraní? Odpovědět na tyto a já bych byl ochoten. Musíte se mě ptáte MIDI otázky, i když - hardware rozhraní především, takže si jsem jistý, že vím něco o tom.

Nic na tomto světě, je zdarma. Mám zájem o vypracování dohody s dobrým člověkem, která je tak nakloněná, aby tuto práci dále. Veškeré midi informace je možné snadno získat. Takže pokud můžete navrhnout hardware, a nebo firmware a jste obeznámeni s midi a kód, byl bych interestee v jednání o dalších

Nemám zájem o peníze, ale v konečném výrobku. Mohu udělat i schémata a firmware, ale potřebuji někoho jiného vyzkoušet hardware. My nastavení bude používat PIC18F2550, a mají ICSP a USB připojení, tak by to bylo bez potíží. Použití můj návrh budete moci připojit syntezátor MIDI port k PC USB port. Zajímá vás? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] (? Mimochodem .. to vypadá z vašeho postu, pokud již máte nějaký software připraven, je to tak?)

Ano, mohu otestovat hardware, a ladění systému, stejně jako budování DPS a pomoci při zajištění toho, aby design je funkční a je srovnatelná s kvalitou toho, co je v současné době k dispozici. Když se řekne připojení k PC, máte jakýkoli počítač Mac nebo PC, jak ve třídě kompatibilní plug n play odhalování MIDI zařízení? To by bylo vhodné. Věřím, že budeme muset přesunout tento rozhovor se do e-mailu. Prosím, adresu, e-mail .... Poslal jsem vám soukromou zprávu Děkujeme

Máte pravdu. Samozřejmě straně softwaru bude používat (třeba), MIDI ovladače třídy vyhovující. Například, Windows XP, dodáván s USB MIDI ovladače. Psaní vlastní MIDI ovladače bude příliš bolestivé.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back