hledá schematický

D

dovaka

Guest
Jsem opravdu teprve začíná dostat do obvodu a im snaží udělat okruh podobný flash v jednorázový fotoaparát, který bude trvat 9V baterie a nabíječka 160uf SZP na 350V
Zatím jsem našel spoustu prostředků na to, aby něco takového na 1.5V ale nic jednoduchého pro mě dost, aby z toho, že bude používat 9V
Každá pomoc je velmi ceněn díky

dovaka napsal:

Jsem opravdu teprve začíná dostat do obvodu a im snaží udělat okruh podobný flash v jednorázový fotoaparát, který bude trvat 9V baterie a nabíječka 160uf SZP na 350V

Zatím jsem našel spoustu prostředků na to, aby něco takového na 1.5V ale nic jednoduchého pro mě dost, aby z toho, že bude používat 9V

Každá pomoc je velmi ceněn díky

To by neměl být problém.Musíte design transformátor pro 9V provoz.

Pokud cena není skutečný problém, pak check out těchto dílů z LT: http://www.linear.com/pc/categoryProducts.jsp
Měly by snadno umožňují použít 9V a tam by měla být mnoho příklady aplikací / výpočtů.

vážený pane
Hledám poplatek citlivý předzesilovač obvodu.Obvod by měl být malý a komponenty jsou snadno.Pro vaši informaci, obvod je součástí ručního detektoru výbušniny.
Jsem velmi vděčný za vaši spolupráci.
díky

Self-oscilační flyback najdete v jednorázových fotoaparátů by mělo stačit.Nemůžete dostat levnější než to.To používá jediný tranzistor a několik dalších levný díly, plus transformátor, který je třeba bez ohledu na konečné řešení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back