Hledá výrobce (kovové krabičky)

E

E-design

Guest
Hledáte spolehlivé výrobce vyrábět malé jednoduché krabičky plechu pro elektronické zařízení. Skříně vyžadovat nějaké laserové řezání, stejně jako práškové lakování. Prosím PM mě, jestli můžete pomoci.

Vám mohou pomoci ještě více, pokud jste zadali, ve které zemi nebo kontinent, který chcete najít tyto klempíři, a údaj o množství. Vím o několika u mě, ale doprava může dělat je un-ekonomicky užitečné pro vás.

Já bych s největší pravděpodobností bude z Číny za nehospodárné. Kdyby společnost v Číně, ale v průběhu času jejich kvalita šla dolů (po nové vedení) s příliš mnoha hloupé chyby na některých skříní a celkové dokončení kvalitu. Nikdy držel jejich slíbil dodací termíny jeden. Citace 3 týdny a dodat na 2-3 měsíce. By bylo pár set krabičky na start a více, pokud kvalita je přijatelná. Někdo z tohoto fóra již odpověděl. Bude citovat po pohledu na CAD výkresů. Doufám, že to vyjde!

Ahoj Dean: Tohle je Julie, měli jsme spolupráci o kabel HDMI v roce 2009, doufám, že si nezapomeň na mě :). Pro tento kov krabičky, měl jsem poslat vzorek na vás, ale my neobdržíte odpověď. Pokud je to možné, Iam rád, aby naše spolupráce v budoucnu. S pozdravem Julia Electronics Jou Xin Limited

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back