Hledám 4 Analog IC Designer práci v Malajsii ...

P

pnanda65675

Guest
Im rok praxe v oboru tis tak Hledám 4 příležitost, aby enchance mé dovednosti n síla v tis area.i 'jsem design banggap, regulátor napětí & VCO .... může mi pomoci s kontakty tat u hav.Thanks předem

Pokud you'r místních až po Malajsii ..život může být mnohem jednodušší, než kdyby pro u ur zvenčí ..
Pojďme assumer ur místní ..Radím U jít do Cyberjaya / Selangor ..Existuje mnoho IC design společností se ..předávat je ur CV přímo ..a uvidíme, ..
je webová stránka pro všechny společnosti v Malajsii, která patří do Multemida Super koridoru ..zkuste Google pro tento ..

Vážení omara007,

Díky 4 ur info .. vlastně jsem rok praxe pracuji na 1 podniku na Cyberjaya.Ale vzhledem k nějaké řízení efektivní (finanční sběrnici) tvé rozhodla najmout mě.Skutečností je, že jsem se snažil všechny společnosti na Cyberjaya jako my-ms, icmic, mimos, jaalaa ... ale v současné době všechny tyto společnosti r není v plánování hirin designérů více někdy začátečníky, jako jsem já, tvůj r více preferují investovat částky zkušených projektantů> 2 roky ... to u hav Každý další návrh pane.Já bych používá rytmus, h-koření, Tanner nářadí n i č PRB vtip layout design.Moje pozadí bude b Více na analog.R ua malajské pane, wer ru pracuje?být zavázán zas ...

Já opravdu nevím nic o Malajsii.Ale je tu fab nazývá první křemíku a jejich design dům se nazývá ICDS.Zkuste pro otevření tam.

Existuje poměrně málo IC design domy v Penang, např.Intel.Nebo vaše alternativou je najít zaměstnání v Singapuru, stejně jako já.

Nebojte se hledání zaměstnání.Vybudovat svůj foundamental analog znalosti první, věřím, zaměstnání přijde k vám.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back