Hledám práci jako Layout Engineer

K

Kyle

Guest
Ahoj všichni,

V současné době jsem hledal práci mimo Layout mé zemi.Jsem světové třídy plný vlastních IC Layout Engineer
s téměř 6 let rozsáhlých uspořádání IC
zkušeností a in-hluboké znalosti / dovednosti
patro plánování, jeden čip návrhu, verifikace,
ladění a mnoho dalších.Thanks in advance.

Co takhle zařadit váš životopis?Možná můžete vymazat jméno a kontaktní údaje, chcete-li.

Hi Teddy,

To je docela důvěrné, ale pokud budete chtít prosím, dej mi svůj e-mail a jméno, a pokud své současné společnosti.Díky

Chcete-li lhenfalculan,

Vím, že jste také hledá rozvržení pracovní místo, protože jste řekl, že jste se právě odstoupil z vaší společnosti.Proč jste rezignoval?

Kyle napsal:

Hi Teddy,To je docela důvěrné, ale pokud budete chtít prosím, dej mi svůj e-mail a jméno, a pokud své současné společnosti.
DíkyChcete-li lhenfalculan,Vím, že jste také hledá rozvržení pracovní místo, protože jste řekl, že jste se právě odstoupil z vaší společnosti.
Proč jste rezignoval?

Kyle,
Nechápu, co je tak confidentioal o tom.V případě, že hledáte práci logické že by bylo někde zveřejnit Váš životopis.A protože jste požádáni tady se mi zdá logické, aby se místo zde.
Předpokládám, že jste s žádostí o pomoc se nás.

Ahoj kluci

co je míněno world-class?Že zvuk trochu arogantní, vzhledem k tomu, že byl v tomto průmyslovém odvětví po dobu šesti let ..?
A předpokládám, že jeho životopis nemusí být tak působivá, jak má být považována za světové třídy, to je důvod, proč je to nechtělo psát to sem.
Žádný trestný čin, jen, že příště, když žádá o pomoc, být pokorný a zdvořilý, lidé by být více ochotni pomoci.

Hi Kyle,

Proč jsem rezignoval?Protože jsem chtěl hledat práci v zahraničí, zejména v Singapuru a Velké Británii jako IC Layout Engineer, stejně jako Vy.Můžete mi říct, v jaké společnosti, pro kterou pracujete právě teď?

Může mi někdo pomůže najít?

lhenfalculan napsal:

Hi Kyle,Proč jsem rezignoval?
Protože jsem chtěl hledat práci v zahraničí, zejména v Singapuru a Velké Británii jako IC Layout Engineer, stejně jako Vy.
Můžete mi říct, v jaké společnosti, pro kterou pracujete právě teď?Může mi někdo pomůže najít?

Hey guys,

Slyšel, že TI - Německo je nájem.Ale myslím, že musíte vědět, němčiny nebo se ze země, kde nepotřebujete pracovní povolení.V šest roků exp, budou lidé vstanou a všimnete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back