Hledám tlakový senzor s rovné ploše

T

Thomaz

Guest
Ahoj všichni tam venku,
o projektu jsem pracoval Potřebuji tlakový senzor
s hladkým povrchem, ani jeden s dírou.
Musí to být docela levné a výstup může být buď
být napětí nebo proud.
Evropská přednost výrobci

Thomaz

No, dodavatele Spojených států, že jsem použil v minulosti byla Foxboro / ICT (myslím, že byli vykoupil někdo ...)

Oni měli (mají?) Řádek snímačů tlaku, které byly gel naplněné silikonovým podložky pro kontaktní plochu.

Uvidím, jestli můžu vykopat odkaz nebo datového listu a dostat ho k vám.

Proč potřebujete hole bez snímače?Motorola a Sensym díly jsou do jisté míry odpouštějící, jsem skutečně použity ve vodě aplikacích sůl ...

Ahoj kámo,
thx za Vaši odpověď.
Im měření úrovně tekutin s díly v tom, že by mohla plug hole.
Snažil jsem se elektrody z nerezové oceli, vhodné kvůli elektrolytické účinky.
Zkoušel jsem i zařízení, které funguje jako ladička, ale vnitřní části
tekutiny přilepená to zcela po několika hodinách.
Teď jsem s použitím tlakové čidlo s kluzným povrchem, který funguje od roku několik týdnů.
Jediný problém: velmi drahá (> 300 USD).
Takže budu hledat na internetu.
Nicméně: Děkuji
Thomaz

Au!

Tyto části byly více jako 30 dolarů na $ 50 USD, nikoli 300 dolarů.Byli jsme s použitím více než 20 na systém, 300 dolarů by tak byl * * hlavní problém.

Jsem stále snaží vypátrat informace, jeho z projektu, který byl zrušen před rokem, takže soubory jsou rezavý ve starém mozku pan.

Happy myslivost, budu dopředu něco najdu.

Thomaz,

Zde je návod a odkaz na snímače jsme používali.Nemám aktuální cenu, ale pochybuji, jeho 300 dolarů.

Když jsme byli využití části to bylo ze strany Foxboro-ICT, ale mají evidentně vykoupil Invensys ...

w * w.pressure.invensys.com/tran5.html

Mnoho štěstíNahraného souboru: invensys_1865.pdf

Ahoj kámo,
dostal odkaz, a to dl datasheet
bude kontrolovat je zítra

thx za vaše úsilí
Thomaz

Myslím, že nejlepším řešením je použít polymer senzory.Jsou levné a pssive zařízení.Můžete vyhledávat na Google k nalezení některých evropských výrobců.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back