Hledáte C VHDL převodníku

S

sample

Guest
ahoj chci se c do VHDL měničem, pokud právnická osoba se ho odpovězte mi nejdříve

[Quote = vzorek] ahoj chci c do VHDL měničem, pokud právnická osoba se, že odpověď mě v nejbližší [/quote] mějte na paměti, že C je sekvenční, zatímco VHDL má paralelní procesy. Nebudete moci převést C do všech paralelní hardware.

[Quote = omara007] mějte na paměti, že C je sekvenční, zatímco VHDL má paralelní procesy. Nebudete moci převést C do všech paralelní hardware. [/Quote] Ne to není pravda! I gues jste pracovali s Handel-C kompilátor z Celoxica. Je ve výchozím nastavení vytváří VHDL kód pro sekvenční exwecution pokud zadáte, že chcete mít paralelní spouštění. To se provádí pomocí "par" klíčové slovo.

Já vím, Handel-C a já vím, SystemC docela dobře .. a my jsme mluvili o "C" .. normální "C" .. C je sekvenční jazyk, který neobsahuje žádný význam modelování paralelní hardware (paralelní procesy) .. Pokud si myslíte, že mé prohlášení je špatné, uveďte v ANSI C kód, který zastupuje paralelní proces. (Pochybuji, že je to možné, jinak lidé jako SystemC vývojářů by vymyslel takovou věc!)

Teď mluvíte opačným směrem! : DI souhlasí Normální "C" je čistě sekvenční, a to je možné převést "Normální" C algoritmy VHDL pomocí Handel-C, protože zvládne sekvenční a paralelní popravy! Tak kde je problém?

Tak kluci, co jsem pochopil tak daleko, že můžeme převést C do VHDL pomocí Handel C je to pravda?? díky, Salma :)

hej dont bojovat, ale chci, aby software, pokud každý subjekt může poskytnout mě

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back