Hledáte detailní informace o TSPC DFF

Nechte clk = 0 "MPS1 je zapnutý a y1 = Db MPS2 je zapnutý a y2 = 1 Qb (dnes) = qb (starý), MP2 je vypnuto a MNS2 je OFF nyní clk = '1 'MPS1 vypnutý a y1 = Db, MPS2 vypnutý a y1 = D, MNS2 je zapnutý a Qb = Db, normální + ve okraji spustil DFF Poznámky: 1-D Pokud se změní poté, co clk = '1 ', pak se u dvou případech: v případě i-D:' 0 '> '1', pak y1 bude '0 ', ale y2 nezmění, tj. Qb není dotčeno II-D, pokud: 1 "> 0" pak y1 není ovlivněn Qb není ovlivněna 2 - D, pokud změny Během clk = 0 ', pak se u dvou případech: v případě i-D: 0 "> '1' pak y1 = 0", ale přesto y2 = 1 proto Qb je stejný. Pokud II-D: 1 "> 0" pak y1 = 1, y2, ale přesto = 1 proto Qb je stejný.

Ahoj safwatonline, Barkallahou FIK ya 5ouya le3ziz. Děkuju. Brabbi Můžeš mi říct, Safwat: 1 - Co činí tyto DFF rychlosti v porovnání s jinými DFFs 2 - Konvenční DFF kopie vstupu na hodinového signálu. Mám-li přidat měnič, aby TSPC DFF, takže ani není jiné řešení. coz jsem třeba jako výstup Q a ne QB. Díky úžasné.

AA, Zpět na Rabeay Začněte s kapitolou 7, pokud zjistíte, že něco těžké, zpět do kapitoly 5 a 6 S pozdravem, Rania

[Quote = master_picengineer] Hi safwatonline, Barkallahou FIK ya 5ouya le3ziz. Děkuju. Brabbi Můžeš mi říct, Safwat: 1 - Co činí tyto DFF rychlosti v porovnání s jinými DFFs 2 - Konvenční DFF kopie vstupu na hodinového signálu. Mám-li přidat měnič, aby TSPC DFF, takže ani není jiné řešení. coz jsem třeba jako výstup Q a ne QB. Díky úžasné. [/Quote] 1. Je to nejvyšší kontrolní úřady v článku. V konvenčních DFFs jsou hodiny a převrácený, protože nechcete dostat CK a NCK budete muset invertovat hodiny uvnitř DFF. To způsobuje dellay pro hodiny a také zabírají více místa. 2. I dont vidět problém přidáním měniče na výstupu

Dobrý den přátelé, prosím pomozte. Potřebuji vaši pomoc. I simulovali flip-flop. Ale já couldnt ', proč se na sestupnou hranu hodin (v průběhů highligthed v červeném), výstupní napětí klesá DFF trochu. Prosím, jak to mohu vyřešit tento problém?

Pokud potřebujete jen Qb ad 2 měniče na výstupu. Ujistěte se, že první měnič v řetězci s malým PMOS. Nakonec zvýšení L tohoto PMOS

[Quote = Yashiro] Pokud potřebujete jen Qb ad 2 měniče na výstupu. Ujistěte se, že první měnič v řetězci s malým PMOS. Nakonec zvýšení L tohoto PMOS [/quote] Díky Yashiro, jsou data již obráceně. Myslím si myslíte Q. měniče jsem, co jsem potřebovat pouze jeden měnič. Není to? Více jsem se přidat měnič na vstupu nebo výstupu flip flop. Bude to omezit problém nestabilní výkon?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back