Hledáte docs o systémech ochranu před ESD či architektury

S

shaikhsarfraz

Guest
Ahoj,
Může nějaký subjekt přenést některé dobré poznámky / docs o systémech ESD ochrany nebo architechtures.

Díky
Shaikh Sarfraz

Podívejte se na Razavi.dal základy o ESD a také ochranu před to.

Ahoj,
Díky za reqponse.
Prošel jsem Razavi, ale potřebuju nějaké praktické architektury pro ochranu ESD, které se obvykle používají v I / O obvody.

Díky
Shaikh Sarfraz

Můžete použít také
ESD obvody & zařízení knihy Steven H Voldman

ESD v Silicon integrované obvody
2nd Edition
od Ajith Amerasekera / Charvaka Duvvury

můžete odkázat na tento odkaz pro papíry ESD

http://www.ics.ee.nctu.edu.tw/ ~ mdker / journal.html

Podívejte se na Ming-Dou Ker.Má více než 100 patentů o ESD napříč všemi design
pole a on je konzultantem po celém světě, takže jeho paers a patenty jsou velmi praktické.

Mám určité zkušenosti se s vámi podělit o ESD, jak jsem bojoval za rok dosáhnout 8kV HBM v mém IO-ring

(1) Podívejte se na patenty a papíry a zvolit nejjednodušší.
(2) Gate-vázané konstrukce je již dost dobrý, aby bylo dosaženo alespoň 2kV HBM
(3) zkontrolovat, které standard, co potřebujete, HBM / MM / CDM?Různé standard může vyžadovat jinou strukturu
(4) Změnit jednoduchý obvod od některých stávajících dokumentech a patentů
(5) Běh přechodné simulaci napodobit ESD jako puls.Podívejte se na dokumenty z výše uvedeného chlapa
(6) Ujistěte se, že máte víc než dost rozpětí layout.Nevěřte design pravidel z slévárny.Levá více marže, jako poly brána šířka, kontakt-to-gate rozestup, min.velikost vyrovnávací paměti, ty jsou velmi důležité z nepodařilo 1kV projít 2kV region
(7) Podívejte se udělení absolutoria cestu pro celý čip v členění jako vypouštění cesta je rozhodující pro váš úspěch.S největší pravděpodobností je to VDD a VSS cestu.

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=146884&highlight =

zkuste toto

satya

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back