Hledáte doklady o srovnávací design

Q

qiushidaren

Guest
Hodlám udělat projekt, který je součástí školení našich nových absolventů, kteří se nepřipojili k této společnosti na dlouhou dobu, cílů tohoto projektu je níže:
1) Naučte se znát některé základní pojmy a characteristcs (statické a dynamické charakteristiky) o srovnávací
2) Naučte se používat společné nástroje pro návrh
3) Vyplňte základní schéma
4) Doba zpoždění se 40ns a porovnávání rozlišení je 0.1mv

Může někdo mi poskytnout nějaké užitečné odkazy o komparátory, papíry nebo cokoliv jiného, děkuji předem! Je to pro mě strašně těžké, aby se pdf docs zde, protože sítě tady, tak prosím, pošlete mi e-maily, moje adresa je qsdaren (at) 163.com, děkuji moc!
Naposledy upravil qiushidaren Srpen 11, 2006 5:38, editovaný 1 krát v celkové

1) Poslal jsem u obvodu například.IREF = 10uA, Tp ~ 60 nás, Vdd = 5V / -10%.U lze odstranit vstupní fáze se společným emitorem, které tvoří vstupní inpedance, a nahradit BIP tr.MOS tr.U lze odstranit pos.zpětnou vazbu kondenzátor a zatížení diff.etapa pro snížení hodnoty Tp.U lze odstranit pos.zpětné vazby, které tvoří hranici.
2) Přesnost - 0.1mV.Jak to u znamená?Napěťový zisk nebo offset?Pokud je offset, než třeba u BIP.tr jako vstupní tr.v diff.etapa (SHK nebo BiCMOS procesu).

Hodně štěstí
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Mám nějaké srovnávací koncepční materiál (pdf soubor).bude email u brzy-li u potřeba.ve skutečnosti může být u najít v jeho knize CMOS Allen.

jde,

windmillkity napsal:

Mám nějaké srovnávací koncepční materiál (pdf soubor).
bude email u brzy-li u potřeba.
ve skutečnosti může být u najít v knize Allen je CMOS.jde,

Navrhuji U číst "CMOS analogových obvodů Design" od Philip Allen.
Existuje jedna kapitola o srovnávací design.

Zajímavý dokument o komparátory jen přišel IEEE transakce červenci o Circuitsand systémy II (pag. 541):

"Zpětný ráz snížení hluku techniky pro CMOS západkou komparátory".

Možná budete chtít zkontrolovat ...

Jde.PS: Ve stejném vydání TCAS je zde také dokument o dvoustupňový zesilovač s velmi pěkný nápad ....

maxwellequ napsal:

Zajímavý dokument o komparátory jen přišel IEEE transakce červenci o Circuitsand systémy II (pag. 541):"Zpětný ráz techniky snižování hluku pro CMOS západkou komparátory".Možná budete chtít zkontrolovat ...Jde.PS: Ve stejném vydání TCAS je zde také dokument o dvoustupňový zesilovač s velmi pěkný nápad ....

Můžete odkazovat na to <Alllen <CMOS analogových obvodů Design>>, který willl vám te design srovnávací krok za krokem.

Pokud lze získat přístup ieeexplore, můžete najít mnoho cenných papers.If ne, Google @

Může někdo mi poskytnout nějaké užitečné informace?
Děkuji předem!

Pro Komparátor Design,
Plz odkazují
1.Analog integrovaných obvodů Ken & Martin
nebo 2.CMOS Analog Design by Allen Holberg.

I personlly rád, Ken & Martin přístup.
Regrads,
Abhi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back