Hledáte informace o frézovací stroje

N

news

Guest
Poniżej można zobaczyć ciekawy wykres, przedstawiający udział poszczególnych rodzajów aplikacji / materiałów odnośnie ich popularności z całej puli oprogramowania dostępnego na App Store. Na pierwszym oraz drugim miejscu mamy książki (z czego wynika, że ludzie naprawdę czytają książki na ekranach … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/573961,W-App-Store-na-liczniku-stukno-300-000.-300-000-aplikacji-dostpnych-dla-iOS.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Dobrý den, Může mi někdo pomoct. Dívám se na informace o strojích frézování, se z PCB.

Ahoj, moje první otázka zní: Jste uspokojit s tím? Je to přesně v souladu se specifikací? Je reálné, aby PCB prototyp pro SMD? Můžeš mlýn nohy NSZ tisku s ním. Díky, hc

Podívejte se na T-Tech Rychlý Cirquit ( www.t-tech.com ). Tento software používá k izolaci (IsoPro) je chráněna klíčovým ověřovací Spro ačkoli.

Mám také okruh LPKF deska plotru v laboratoři. Používáme jej i pro 0,5 mm desky RF 0603 s SMD a SSOP je. Funguje to dobře. Pokud například bude mlýn RF desky Tady je jeden TIP: Po mletí je základem materiál pokrytý mnoha malých měděných částic (můžete vidět pod mikroskopem), tak ponořit deska do měkkého leptacího roztoku, jen proto, aby řešení těchto měděných částic . Pokusíte-li to pouze na jednu polovinu strany zkušební desce, uvidíte výsledek pod mikroskopem. Pokud existuje možnost deska deska se stříbrnými to! Vždy používám hodně pájecí pasty, umístění Před montáží SMD součástek. Takže nebudete potřebovat žádné pájení, pájky pokovení dílů je dost, a pájky vytéká na měď dráze. Poté se deska vypadá špinavě, ale pomocí čistící olej nebo pěna je deska vypadat jako profesionální jeden.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back