Hledáte informace o třídu T zesilovač

B

bijug007

Guest
Zdravím všechny, Kde mohu najít informace, detaily stavby pro třídu T zesilovač? Díky.

"Třída T" je název vytvořené marketingové oddělení na tripath polovodičů. Je to stejné jako třída D. Můžete se podívat na tripath semicondutor stránkách, nebo použijte Google k vyhledávání informací o zesilovačů třídy D.

Ahoj všichni (na první Omlouvám fory můj eanglish) Tak jsem zvyklý stavět zesilovač ve třídě T taky. Ale já mám problém ... V Polsku jsem Nelze koupit tento tripath semicondutor to: (Pokud bych se zeptat v obchodě něco z tripath semicondutor to mám anserw:. "Nemáme to" Možná byste mi může pomoci, a řekněte mi, kolik je TAA4100A nebo v TDA2125A Vy země

Tam je polský distributor uveden na [url = http://www.tripath.com/cont_s_europe.htm] Tripath je seznam distributorů [/url]. Na webových stránkách britský distributor říká, že lodí po celém světě.

Před přečtením tohoto vysvětlení mně: nejsem zaujatý žádné prodejce nebo podporu dalších, je to pouze na základě interakce s konkrétní dodavatele. Je těžké získat informace z tripath. Musel jsem opustit používat jejich komponent pro návrh a přestěhovat se do jiného dodavatele. Navzdory volání a zasílání několikrát, tam byl žádná odezva.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back