Hledáte kit DSP / deska pro sonar zpracování.

T

TigerClaw27

Guest
Ahoj hledám dobrou sadu DSP se začít učit, jsem jen jednu žádost, která je, že čip má 8 A / D kanálů pro zpracování zvuku. By hezké, kdyby to přišlo s kompilátor C, a možná i JTAG pro ladění. Nechci se zlomit mou peněženku, tak to by bylo hezké, kdyby to bylo levné (moje max je 500 USD). Tak či onak nějaké návrhy jsou vítány. Díky, Marek ** Předmět byl změněn.

můžete vytvořit své vlastní DSP desky. od req. IC vzorek TM320LF24xx z TI. vyhledávání informací z EDAboard a TI web.

Budu rozšířit o tom, co se snažím dělat. Snažím se, aby pasivní sonar pro roboty pro sledování cíle a možná i identifikaci. Na odkaz níže popisuje systém jako je tento, podepsaná v NCSU. Ale já se snažím to dělat pomocí DSP, a to bude můj první projekt DSP. h ** p: / / crim.ece.ncsu.edu/assets/publications/conference/mattos2004-icra/mattos2004-icra.pdf Takže DSP musím měla být pravděpodobně poměrně silný? Tam je 56F800 Motorola série, a demo deska pro to, že náklady pod 100 BUX. Čip má již 8 ADC (12bit), ale jen 8kB RAM a 32kB Flash. Jednou z výhod čipu je poměrně malý a snadno pracovat s 64 LQFP balíček. Opravdu nechci se dostat do balení BGA, tak jsem raději něco LQFP s 144 a méně pinů. Mohl by někdo zkušenosti s DSP mi poradit? S pozdravem, Mark

Ahoj, PŘIDÁVÁ-21992-EZLITE je EXACLTY whay budete potřebovat: Atributy: - ADSP-21992 DSP - 64K x 16-bit Statické RAM - 4Mbits paměti Flash - Analogový vstup Circuitry - 8-kanálový 12-bit DAC (AD5328) na SPI rozhraní - rozhraní Encoder Circuitry - UART rozhraní (RS-232) - CAN interface obvody - USB verze 1.1 RoHS rozhraní - 14-pin konektor pro JTAG emulátor rozhraní a DSP sám: - 160 MHz, ADSP-219x DSP Core - 8 -kanálů, 14-bit, 20 MSPS ADC s On-Chip - napětí Reference - 32K Program, 16K dat paměti RAM - Integrovaný Controller Area Network (CAN) Rozhraní - externí paměťové sběrnice (až 1 MWord) - třífázový PWM generace jednotka , s dalšími - Dual Pomocné PWM výstupy - třífázový PWM generace Unit - Dílčí Encoder rozhraní jednotky - tři 32-Bit, univerzální časovače - 16-Bit Univerzální Vlajka I / O port - synchronní sériové (SPORT) a SPI Komunikační port - CROSSCORE ™ nástroj podpory najdete zde: http://www.analog.com/processors/processors/ADSP/ Myslím, že cena je nižší než 500 USD, tak v rámci rozpočtu. S pozdravem, JaaC PS / Dej mi nějaké body, prosím!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back