Hledáte materiálu učit OFDM a MIMO

N

NoHa111

Guest
[Color = darkred] Ahoj plz chci se dozvědět o OFDM a MIMO, jsem biggener studium CDMA, takže pokud u nějaké materiály, které se mi dostat k pochopení OFDM a MIMO plz Přidat .. a PLZ může někdo mi myšlenky na WCDMA nebo VoIP studia projekty ... Chci něco nové nápady díky [/color]

MIMO a OFDM je dobré téma na výzkum v OFDM tam jsou některé kanály (síla 2), která by měla být násobí. hodnoty signálu z těchto kanálů působí jako soubor multiplikátoru FFT. Poté, co vzal IFFT najdete hodnotu výstupního signálu v čase theat. tím, že dělá IFFT v jiných časech, najdete signál, který obsahuje inf. všech uživatelů. V přijímači je signál kanálů lze dosáhnout tím, že FFT se stejným orther. jeden z nejdůležitějších úkolů v této oblasti je LarG hodnotu vrcholu na průměrný poměr přenosu signálu. Pokud se u mix váš problém s prostorem času kódováním u najdete dobré výsledky

Má někdo má praktické a kompletní kniha o WiMAX design?

[Quote = daniarch] Má někdo má praktické a kompletní kniha o WiMAX design [/quote] vidět: Implementace 802,11, 802,16 a 802,20 bezdrátové sítě: plánování, řešení problémů a provoz (komunikační techniky) link: 1) [url ] http://www.urlshield.net/l/WxXoQXqE [/url] 2) http://www.urlshield.net/l/dZ5VGnaz (nezapomeňte stisknout "mi pomohl "buttom). jde.

WiMax je opravdu nový a je zde spoustu témat můžete pracovat. Například v WiMax basestation může mít 1,2,3,4 antén a přírodními otázka zní: Jak si vybrat z těchto antén? Různé critetia možná vede k odlišné odpovědi. Worths snaží.

Hlavní challeng v MIMO je, že můžete použít jako Multiplixing (což znamená přenos různých dat informace o každé antény, která znamená vyšší throghput) a rozmanitost (což znamená přenos stejných dat informace o jednotlivých antén, které mohou zlepšit stav kanálu) .. ...... Musíte být opatrní při použití MIMO systém, protože kanálový model systému se změní a stanou se více komplikované. Nejlepším výchozím bodem pro pochopení MIMO algoritmus je tím, že čte Alamoti kód .... Zde si můžete stáhnout jeho papíru a MATLAB kód od Google Bavte Salam

Já jsem udělal můj maturitní projekt v developlment na technologii WiMAX a simulace TI C6416 DSK. Pokud někdo potřebuje více informací plzz kontaktujte mě okamžitě. Můj e-mail je haytham_sief@hotmail.com Můj telefon +20125539943

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back