Hledáte MESFET bias obvodu

P

PaulHolland

Guest
Nazdar,

Jsem navrhování MESFET PA na 2,5 GHz a potřebuji vědět dobrý způsob, jak ovlivnit bráně, takže jsem ca kontrolu aktuálního v drén.

I dnes mají negativní zaujatosti okruhu, který činí -4 voltů a některé rezistory mezi kontrolovat aktuální, ale já nejsem schopen kontrolovat aktuální správně, protože je buď málo, nebo jsem v descrease napětí na bráně je kapek přímo na 3 A, která je mnohem Potřebuji 2,1 A. ..

To sa Highpower MESFET zařízení ...

Kdo může dát nějaké užitečné informace, schémata ????..

Paul.

S pomocí Google 'MESFET napájení zesilovače zkreslení' klíčových slov dám několik hitů, např.:

www.eetasia.com/ARTICLES/2003OCT/ A/2003OCT03_AMD_POW_AN.PDF

nds2.ir.nokia.com/downloads/aboutnokia / research/library/electronics/ELE5.pdf

Ahoj Pavel

podívejte se na následující amatérské rádio články:

GaAs FET zesilovač síly pro 13cm

hxxp: / / www.qsl.net/ok1cdj/dubus/9204-3.pdf

8W GaAs FET zesilovač pro 6 cm

hxxp: / / www.qsl.net/ok1cdj/dubus/9203-2.pdf

V Dubus archivu najdete další zajímavé články taky.

rgds, Al

Dobrý den, Vaše května chtěli podívat na vědomí žádost oddílu v Califonia východní Lab internetovou stránku (myslím, že je www.cel.com)

Tam najdete hustou vědomí žádost o MESFET odchylování.Také hodně RF obvodu

CEL zrevidovala své webové stránky tak neexistují žádné další aplikace poznámky.Jejich stránka je také nejpomalejší asi jedno.Trvá několik minut, pro každou stranu, aby zatížení, kdy je půlnoci neděle v USA.

Jiný cizí věci kolem nich se jejich listy jsou příliš krátký ve srovnání s těmi, od mateřské společnosti v Japonsku.http://www.csd-nec.com je URL pro Japonsko provozu.

Tady je jiný příběh o CEL od jednoho z mých přátel tam.Za roky své ročně zveřejněn dokument katalog měl listy pro díly, které neprodávala.Jednou jsem se divil, kdyby byly opravdu falešný podnikání pro některé japonské zpravodajské agentury provozovat prostřednictvím byly tak špatně spravována a provozována.

Nazdar,

i některé katalogu s zastaralé části jsou někdy užitečné, pokud hledáte náhradu za tuto část - můžete simulovat a vidět, jak to bude bahave.Někdy není snadné najít staré katalogy.Každopádně, bez ohledu na katalog problémů,
mám velmi dobré zkušenosti s CEI zařízení.

Flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back