Hledáte odpovídající komponenty LM1881 a AD810

A

auggie78

Guest
může mi někdo říct, pokud existuje ekvivalent součást lm1881 (video synchronizační separátor) národní polovodičů a ad 810 (nízký výkon aktuální zpětnou vazbu videa zesilovač vypnout), protože v Itálii jsem zjistil, že ne Děkuji za všechny

futurlek stránky neexistují hledám tento kusů v Itálii

Pro jistotu, místo www.futurelec.com neexistuje. Ale je to jen jednoduchý zástupný symbol telefonní číslo a fax (ve Francii) Možná ještě zeptat na tu část. Pokud nejste dobře francouzsky, můžete dát přednost fax volby .... Hodně štěstí, Ted

Omlouvám se, že jsem to viděl, ale hledám této komponenty v Itálii

[Quote = auggie78] může mi někdo říct, pokud existuje ekvivalent součást lm1881 (video synchronizační separátor) národní polovodičů a ad 810 (nízký výkon aktuální zpětnou vazbu videa zesilovač vypnout), protože v Itálii jsem zjistil, že ne Děkuji za všechny [/quote] Jo! GS1881 od Gennum. To je lepší, než LM1881 spec. Tato stránka je www.gennum.com

Můžete získat až 5 vzorků LM1881 přímo z manufactor. Měli byste zkontrolovat na webových stránkách. Záleží pouze na množství, které potřebujete. Budou se dodávat v několika den FedEx nebo ekvivalentní a vše zdarma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back