Hledáte PCB shromáždění v SK, CZ, HU

H

hot_chmock

Guest
HI chlapa, hledám případné PCB montážní firmy schopni sestavit PCB 1 až 3 milionů kusů ročně (PCB průměrná velikost, SMD + klasické prvky) vytvrzování + LED bez pájení. Díky

Vážený pane: Prosím navštivte naše websit na http://www.glocom.com.tw Naše firma prodává PCB od roku 1994, a nabízíme nejlepší kvality a ceny. Pokud jste opravdu zajímavý s naším produktem, navštivte naše webové stránky nebo e-mailu mi na gretzky99fan@yahoo.com . Pak jsem se s Vámi. Děkuji

Proč ne v zemi neightbors - Polsko! Když se naši bratři Chinize vám kalkulaci, odečtěte 10% a zavolej mi! Teodor Otulak Tel. 48 606-931-008 www.patron.net.pl Buď šťastný!

Moje firma má kvalitní produkce / výroby PCBA .... takže pokud chcete u těchto požadavcích u mě mohou kontaktovat: - Já jsem spravedlnost a vnitřní věci .. Můj e-mail ID: snejainth@gmail.com ... Děkujeme, že jste ok

Možná bychom vám také může pomoci. Pls napište e-mail sztibi82 (at) yahoo.com.We je z Rumunska. Množství není problém. Pro přesnou cenovou nabídku, prosím napište podrobnější popis.

Ahoj, my jsme se specializuje na osazování desek plošných spojů v Číně, a máme profesionální nářadí i profesionální výrobu lidí. Naše společnost se sídlem v Číně, pokud jste intertested, prosím kontaktujte mě, díky. Denise email: denise2008@live.cn skype: denise7286
HI chlapa, hledám případné společnosti montáž PCB je možné sestavit PCB 1 až 3 milionů kusů ročně (PCB průměrná velikost, SMD + klasické komponent) vytvrzování + LED bez pájení. Díky

Ahoj, rád, že tě znám, já jsem Sarah, z Shenzhen Čína, jsme profesionální výrobu o desky plošných spojů, FPC, PwC, chcete-li je možné na našich webových stránkách www kingwin-pcb.com, pak vítejte na viste naší továrně, určitě Vám dodat horní qualtiy produkty a nejlepší služby Doufám, že máme možnost estabalish dlouhé obchodní vztah s vámi! S pozdravem Sarah

Můžete se zeptat na [url = http://www.celestica.com/Worldwide/Worldwide.aspx] Celestica [/url]: jejich pověst je opravdu dobrý (jejich zákazníci jsou světově známé):

Jmenuji se Bill a ze světového designu TECH Electronics Co, Ltd v Číně, která je dodavatel pro PCB a PCBA (OEM, ODM ). Máme 2 PCB rostlinami, 1 SMT zařízení a 2 design domy. 1) 2 PCB rostliny mohou produkovat 500.000 ft2 2-12 z vrstev se 4 mil. Kč ve znamení polotovarů a výroba 0.2 mm v otvoru. 2) 1 SMT zařízení má 4 vysokorychlostních výrobních linkách s denní výkon: 1,6 miliónů čipů, které jsou kompatibilní s 0402 a BGA pacakge rodinám v různých vysoce přesných dílů Micro. 3) R & D týmu designu domů má 3 lékaři, 8 mistrů, 28 studentů a 5 junior vysokých škol. Doufám, že najdou způsob, jak spolupracovat s vámi. Jakoukoliv otázku, prosím, dejte mi vědět. B.regards Bill-Xu (p.), Sales Manager -------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------- Global Design TECH Electronics Co LTD Vložit: No.8309, 3F, Software Park, 16 Changjiang Road, New District, Wuxi, Jiangsu, Čína. Tel :0086-510-81815570-8003 Fax :0086-510 - 85215510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Jsme SMT montáž manufaktura, mají 4 SMT Montážní linky, 4 DIP montážní linky, 2 zkušebnictvím, 2 opravy linky. může poskytnout OEM / ODM pro svůj projekt PCBA. Vítáme Vás na návštěvu naší výrobny. S pozdravem, díky a Bst Rgds! ??? AndyChu / Sales manager Toposen mezinárodní elektronické sro [url = http://www.szhyhkj.com ]?????| BGA | BGA | BGA | SMT | SMT | PCBA [/url] Vložit: Anle průmyslový park, Nanshan District, Shenzhen City, Čína. Tel :86-755-26977403 26977455 Mobilní telefon: 86-13266507190 Msn: andychuchina@hotmail.com anychuchina@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back