Hledáte praktická cvičení o tranzistory

C

cool.man

Guest
Ahoj všichni, chci nějaké návody týkající se Transistor. Může mi někdo dát dobrý návod, nebo dobrý vztah, takže jsem mohl snadno rozumět it.Basically im ne jistý, jak vypočítat základ proud, sběrače proudu, jak moc nám kolektor max. proud atd. .

Je tu spousta návodů na webu. Protože jsem neobtěžuje přečíst všechny z nich a ani vědět, jaké přednášky, který je napsán tak, aby vám nejlépe pochopit, i vám doporučujeme [url = http://www.google.no/search? source = ig & rlz = & q = + základní tranzistor + tutoriál] Hledat kolem na webu na vlastní [/url]. Doufám, že najdete učitele, který dává throughfull vysvětlení. Hodně štěstí 8)

můžete zkusit v www.rfcafe.com tam dobré cvičení v tranzistorech, BJT jfetm mosfet.

Tranzistor je jednou z účinných komponent. Spolehněte se na aplikace, tam jsou dvě kategorie tranzistor, tranzistor jako spínač (obvykle používají ve výkonové elektronice) a tranzistor jako zesilovač. Při použití jako zesilovač tranzistor, jeho zesílení stávající základny s výstupem v kolektoru. Takže kolektorový proud roven alfa krát proud základu (alfa je hodnota zesílení) Nikdy jsem vypočítat alfa, základní proud, sběrače proudu, nebo kolik kolektor nám max. proud. Jen jsem prostě četl tranzistor listu, je to vždy poskytnout tato data. CMIIW

Ahoj všichni, Děkujeme moc za ur replies.I viděl ty odkazy a najít nějaký dobrý tutoriály, ale já chci víc, která je založena na practicle příkladech lépe porozumět pojmu tranzistorů. Opět dík moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back