Hledáte reference o adaptivní digitální filtry

G

GertDalPozzo

Guest
Ahoj všichni! Musím se zlepšit své znalosti o adaptivní filtrace a zejména zrušení echa, z teorie algoritmu (LMS, RLS a další nevím), na skutečné realizaci ... v blízké budoucnosti budu překládat jeden z těchto režimů do FPGA architektuře. Chtěl bych vědět, jestli existuje nějaký dokument (zdarma), na webu, například text univerzitní profesor, ale není nekonečná kniha ... něco jako dokument 80/100 PP vysvětluje adaptivního digitálního filtru Teorie a aplikace . TNX všem! Gert

Ahoj, je, že jsem nový v této oblasti a chci zlepšit i své znalosti v adaptivní filtrování,,, můj profesor mi poradit této knihy: Wiley_-_Statistical_Digital_Signal_Processing_and_Modeling, a to jej ještě nečetli, ale začnu tento týden, abychom mohli změnit náš nápad + http://www.edaboard.com/ftopic280929.html (nedostal žádnou odpověď): cry:

Potřebuji pomoci o ozvěny, budu používat MATLAB pro potlačení ozvěny, .. Můžete mi pomoci také?? Pokud máte nějakou představu, teď?

Statistické a adaptivní zpracování signálu Manolakis, Ingle a Kogon

Dobrý den, já taky potřebuji také pomoc pro svou diplomovou práci o jeho ozvěny ve sdělení, neuronové sítě, a budu také používat MATLAB .. může mi pomoci u ..???.. prosím opravdu potřebuji vaši pomoc .... prosím ... im doufat, že za odpověď .. moc děkuji ..

Nahrál jsem několik knih, tady na edaboard, Podívejte se na ně

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back