Hledáte Solid State Relais .....

B

BGA

Guest
Hledám solid state relay Ton s méně než 50uS A Toff menší než 150uS. VOUTMAX (když OPEN) musí být non méně než 50 V, při zavřeném musí proudit 100mA. Pomoct? Díky předem. BGA

Ahoj Myslím, že bys měl kontrolovat polovodičové techniky BYR::

Guess MOSFET nebo IGBT pomůže taky. Ton obou zařízení (zejména MOSFET), může jít až na NSEC. Pokud je úbytek napětí na "solid state relay, který požadujete, není důležitá návrhová kritéria, pak byste měli zvážit MOSFET nebo IGBT. Obě zařízení by neměla mít problém splnit Vaše požadavky na design: Víc než 50V a rukojeť 100mA. Zkontrolujte prosím wxw.onsemi.com.

Všechna zařízení uvedená zde ar pomalý ... PVT412 má turno na 2 ms. Potřebuji 50uS. Kdo má schéma, jak je získat solid state relay?

PR26MF21NSZ Výrobce: Sharp Microelectronics Americas Vstup vpřed proud: 50mA (max.) Reverzní napětí: 6V (maximum) Výkon ON-state proud: 600mA (max.), Peak vypnutém stavu napětí: 400 V (maximum) Ton : 50us (maximum) Mimochodem, to bys se podělit o své aplikace? Pravděpodobně další zařízení mohou být použita k nahrazení polovodičové relé.

Přístroj jsem hledat, je Solid State relé (nebo ekvivalent okruh), které musí být opticky izolované a koncového stupně musí: - mít Turn On Time of 50uS max - mají Vypnout Čas 150uS max - když je relé vypnuto Musí být schopen mít 50V trought dva výstupní pin - když je relé na to musí mít maximální úbytek napětí 1.1V mezi dva výstupní piny napětí pro řízení je DC (0 -> 50V) a unipolární. Pomoct?

BGA, kterou jsem doporučil, PR26MF21NSZ, ze Sharp Microelectronics of the Americas, by měla odpovídat vaší aplikaci. Vzhledem k tomu budete používat "SSR" pro použití DC, zde je alternativa: "optočlen + MOSFET" mohou být použity pro aplikace taky. Pro vaši informaci, může četnost spínání optočlenu a MOSFET být až "nano-sec". Kromě toho, MOSFET nemá problém zvládnout 100 ma na státní proudu a napětí 50V blokování. Úbytek napětí přes vypouštěcí / zdroj z nejmodernějších MOSFET je menší než 1V.

Můžete mi dát schematický příklad si uvědomit, že se mosfet ...

Podívejte se na přílohu. Berte prosím na vědomí, že okruhy uvedené v příloze jsou platné pouze pro LOW SIDE-přepínání aplikací.

ZAJÍMAVOSTI .. Ale musím simulovat TH obvodu. KDE NAJÍT PSPICE VZOR FOD2200 A FDG361N? AT FAIRCHILD.COM nejsou.

Pro FDG361N naleznete na následujících stránkách: Pro FOD2200 není vzoru uvedeného na stránkách Fairchild. Já však mají několik návrhů takto: 1) V schémata, FOD2200 funguje jako přepínač. Takže, podle mého názoru nepotřebujeme mít přesný model. Pravděpodobně můžeme nastavit dobu náběhu typických přepnout ubytovat charakteristiky FOD2200. 2) Věřím, že existuje mnoho jiných modelů optočlenu v knihovně PSpice. Může být si můžete vybrat ten, který se nachází v blízkosti FOD2200. Můžete zkusit optočleny od společnosti Agilent, protože některé z optočlenů Agilent mají velmi vysokou přenosovou rychlost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back