Hledáte výrobcům PCB, který bude loď do USA

F

felis_CO

Guest
Dobrý den, potřebuji cenovou nabídku pro výrobu plošných spojů. Je to 1,5 "od 1,5", 2 vrstvy, 8mil stopy, 8mil vůle. Potřebuji, aby se 100 z nich. Dejte mi prosím váš citát, stejně jako doba obrátky a lodní nabití a doba do USA. Děkuji vám, Oleg.

Ahoj, Felis, co je ur EAU této desky? Jak se s vámi spojit? Jsem obchodní zástupce výrobce DPS v Číně.

Felis, prosím, kontaktujte nás na tým (at) tom-ic.com! Najdeme dohoda jistá :) Na Tom-IC dostanete zdarma jednu kopii na libovolném pořadí PCB (jakýkoliv povrch a libovolný počet vrstev) umístil do konce února 2008. Pro Váš prototypů PCB , zkuste http://www.tom-ic.com/index.php?cPath=22 . Pro vaše komponenty lov , jen se snaží náš kusovník služby http://www.tom-ic.com/bom.php Doufám, že to pomůže, Tomic ------ ------------------------------- již úspěšně pracují s mnoha firmami, inženýrské školy, roboty kluby, atd. www . Tom-ic.com Váš spolehlivý partner prototypování.

Dobrý den, jsem Sudhir z Indie. Máte schematický / Gerber. Pokud máte jen schematicky, mohu navrhnout PCB layout. Cen bude záviset na množství, plavebních poštou Rychlost EMS nebo kurýrem intl, dejte mi vědět vaše požadavky. díky Sudhir

Ví někdo, kde bych mohl dostat PCBs vyrobených v Indii (Dillí nejlépe), když jsem jim schémata? Jsem fanda a jen hledá pár desek. Všechny komponenty jsou průchozí otvor.

[Quote = IVAR] Ví někdo, kde bych mohl dostat PCBs vyrobených v Indii (Dillí nejlépe), když jsem jim schémata? Jsem fanda a jen hledá pár desek. Všechny komponenty jsou přes díru. [/Quote] Kontakt www.united77.com pro cenovou nabídku. Jsou založeny v Mangalore a lodí po celém světě. Dokonce i jediný kus příkazy přijaté pro jednostranné. Jsem pravidelným zákazníkem od 3 let.

Dobrý den, potřebuji cenovou nabídku pro výrobu plošných spojů. Je to 1,5 "od 1,5", 2 vrstvy, 8mil stopy, 8mil vůle. Potřebuji, aby se 100 z nich. Dejte mi prosím váš citát, stejně jako doba obrátky a lodní nabití a doba do USA. Děkuji vám, Oleg.
PCB cena velká sleva ... ... .. Základní cena seznam pro 1-8 vrstvy prototyp 2layers 4layers 6layers 8layers Tolal prostoru jednoho design (c ㎡) 1000 CM Sq Základní cena (USD) 75 150 270 450 2layers (FR4 HAL) malá množství, střední množství jen 80 (USD) / ㎡

Wintak obvody se specializuje na výrobu vysoce přesných a spolehlivost 2-24 vrstvy PCB, včetně HDI, hliníkové obvody, vysoká frekvence obvodu desky, těžká měď, zlato tlustý, atd. Byli jsme s osvědčením UL, ISO9001: 2000, ISO 14001, a TS16949. Pro více informací, prosím, e-mail mi na Carson.xi (at) wintakpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back