hledají pomoc s některými základními okruhy

M

mike134

Guest
Ahoj kluci jsem teprve na začátku se dozvíte, jak vytvořit obvody, které se smažit se a chci někoho, kdo by mi říct, jo, že by měli pracovat, nebo plácnutí mě a řekl u idiot. tak je něco špatného na nabíjení USB zařízení pomocí 9V baterie, a něco jako stabilizátor napětí 7805. pád vidím je to, já nevěřím, že to je velmi efektivní. druhý je velmi jednoduše musím něco mezi 12 V zdroje a 12 V ventilátorem. Díky za každou pomoc Mike

Odpověď na první otázku je ne, je to OK, ale musíte být opatrní, protože některá zařízení mohou poškodit v případě, že USB je příliš aktuální. že druhá odpověď je ne, můžete ho připojit přímo, bez problémů.

Promiň, že jsem také zapomněl přidat první byl bych dodal LED světla a vypínač záleží na tom. a také je tam něco jiného, co by měla zahrnovat do nabíječky ciruit

S tím souvisí otázka. Nedávno jsem si koupil Euro plug nabíječky (USB) pro kamaráda v Madridu. Ověřil jsem si to (to je univerzální, aby se vstup AC) a jeho výkon byl uvolněn 11 nebo 12V. Má standardní USB povolit? Pokud ano, jak moc je příliš mnoho zařízení USB. Můj přítel byl dobít své mobilní telefony s ní notebook, to bude jednodušší. Díky

To je docela normální, protože většina z těchto levných zařízení regulovat napětí pouze v případě, že je k němu připojena zátěž. Nejlepší způsob, jak otestovat těchto jednotek je připojit malý 6V lampu a pak zobrazit, napětí na lampy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back