Hledat Jednoduchý editor zdarma rozvržení PCB

F

fede76pc

Guest
Ahoj všichni,. Prosím, nenechte se zranit moje hloupá otázka. Kde najdu jednoduché a dokonce i bez PCB Layout editor? Chtěl bych začít s plánováním jednoduché PCB a já nemám nebude kupovat žádné profesionální CAD nástroj. Snažil jsem se bezplatný nástroj pro Linux, ale když jsem ji pořídil na své distribuce RedHat 7.3 došlo k chybě, takže jsem se nemohl ani vyzkoušet. Existují i další nástroje, možná i zdarma pro Linux. Zejména jsem hledal nástroj, tha zachytit schéma a poté automaticky extrahovat rozložení PCB (Nechci, aby se kreslí přípojky nebo jiné fyzické věci). Díky předem

CadSoft ( http://www.cadsoft.de/ ) nabízí produkt s názvem "eaglecad". Nevím, je-li k dispozici také v anglické jazyce. To je zdarma (s menšími omezeními) pro nekomerční použití. Pozdrav z Německa!

Také jsem slyšel, že je možné přenést toner z papíru přímo do měděné desky s podobnou metodu, která je používána pro přenos obrázků na trička s žehličkou. Do někdo slyšel to také? Omlouváme se špatně závit

Ano, je to možné, ale moje angličtina je velmi špatná vysvětlit, jak je mi líto. : Cry: PS se snaží najít na Google.

Zkuste ExpressPCB z hxxp: / / www.expresspcb.com / ExpressPCBHtm / Download.htm se skutečnými tisk doma hxxp: / / www.robotroom.com / PCB.html x = t, I dont, proč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back