Hluboká n dobře BJT z BGR?

J

jt_rf

Guest
Ahoj, chci dát BJT v DNW, jako jsem udělal pro jiné tranzistory MOS. To je vertikální PNP typ BJT. chvíli, kdy jsem dal BJT uvnitř DNW, je tranzistor nebyl nalezen LVS běhu. Jaké je řešení pro toto? Copak někdo čelit stejnému problému? Jak jste se vyřešit? Díky předem. jde, JT.

jakou technologii procesu pracujete? Pokud je mi známo, v případě, že boční PNP BJT má vlastní nwell vrstva bude dotýkat na vrstvu DNW ... což znamená, že bude zkrat. na zdraví

Buddy ... Nevím, budeme moci vstoupit do DNW BJT je jako své vlastní ... Podle mých znalostí, dostaneme BJT je od sebe a slévárenství ... ještě jedna věc, proč se vaše LVS není odchod je ..... v LVS, když jsme definování zařízení budeme definovat, že pomocí interakce vrstev .. . Nebudeme-li sledovat přesný přístroj tabel .... samozřejmé, že naši LVS woldn't projít ... myslím, že by nebylo poznat ...!!!

Musíte změnit LVS soubor příkazů sami. Naleznete v příručce Calibre.

Ahoj, je to pozdní odpověď, ale já myslel, že jsem se vrhnout trochu světla na to. nemůžete dát BJT do hluboké nwell.it vlastnosti se změní, pokud tak učiní, a proto se nedostane detekován. Řešení 1.Pokud izolace je nutné podklad izolace thenuse značky vrstvu, aby se zabránilo měkké kontroly. 2. Pokud požadované izolace zvuková izolace spustit hluboký nwell cestu spolu s cestou nwell kolem BJT.

Ahoj, myslím, že si BJT nwell a DeepNWELL jsou stále zkrat. To je důvod, proč zařízení není stále uznávané. Můžete nám říci, účel, proč se uvedení do Deepnwell,? na základě toho můžeme vidět, jak jít dál ..

Ahoj, já souhlasím, že je lepší Nejprve zkontrolujte, zda-li vaše BJT může být lacated v DNW. V některých technologií, jako např. IBM SiGe je reálné, že BJT je DNW. Vlastně DWN je zvyklý na formu izolované p-psát substrát. Pokud je jistý, že struktura je v pořádku, doporučuji zkontrolovat LVS skript. To může fungovat jen pravdu, když všechny potřebné definice vrstvy jsou vše, co v rozvržení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back