hluku floding, aliasing a účinky přeměny frekvencí?

N

news

Guest
By? mo?e ju? wkrótce swoj? dzia?alno?? rozpocznie pierwszy na ?wiecie dostawca Internetu dla piratów. Na pomys? takiej dzia?alno?ci wpad?a Szwedzka Partia Piratów.

Pirate ISP, bo tak b?dzie nazywa? si? nowy operator, ma broni? praw u?ytkowników sieci BitTorrent poprzez umo?liwianie im anonimowego dost?pu do Internetu. Co wi?cej, twórcy us?ugi b?d? chroni? swoich klientów zarówno przed w?adzami...

Read more...

Ahoj všichni: V dokumentu SpectreRF, četl jsem funkci PNOISE analýzy, stejně jako: "[color = blue] PNOISE analýzy počítá celkový zvuk na výstupu, který obsahuje příspěvky ze vstupního zdroje a zatížení výstupu výše. výstupní šum připadajících na každého zdroje hluku v obvodu je také počítán a výstup samostatně. analýza zahrnuje účinky hluku skládání, aliasing a účinky přeměny frekvencí. To je užitečné v práci na počítači na vstupu podle šumu, šumové číslo, fázový šum oscilátorů a hluk chování baterie, zapnutí, kondenzátor filtrů a podobných obvodů [/color]. " Kdo může vysvětlit, "[color = blue] hluk floding, aliasing a účinky přeměny frekvencí [/color]"? Prosím, řekněte mi, kde je možné získat relativně papíru výzkumu je! Díky

Jeden příklad aliasing může být hluk na frekvenci obrazu mixer dostat do IF spolu s tím míchání požadovaného produktu. To je důvod, proč ve vysoké kvalitě, vysokou cenu, více konverze přijímač mixéry po IF zesilovače řetězce předchází další kapela propusti, aby hluk z IF zesilovače v mixu image frekvence z další etapy signálové cesty . Nikdy jsem neslyšel záplavy termínu.

Ahoj, zde je příklad pro snazší pochopení. RF = 1575,42 MHz (GPS) LO1 = 1550.9MHz IF1 = RF - LO1 = 25.42MHz obraz se na LO1 - IF1 = 1525.48MHz. Veškeré frekvenční složka v RF v tomto rozsahu musí být také presnt na 25.42MHz. Tento šum v obraze. LO2 = 16.325291MHz (řekněme) IF2 = IF1 - LO2 = 8.192MHz Je-li šířka pásma 2 MHz, všechny četnost vzorkování nižší než 6 MHz vyrábět překrývání spekter (-a jsem pozitivní), a to icalled skládací / aliasing. Viz Lyons. BRMAdhukar

Dobrý den, BRMAdhukar Děkuji! Jaký je váš smysl "se vztahují Lyons"? papíry? A můžete mi vysvětlit účinky přeměny frekvencí? Nejlepší Regrads flyinspac

Ahoj, "Porozumění DSP" Richard Lyons vysvětluje vše o odběru vzorků / sklápěcí / aliasing. Účinky přeměny frekvencí: Pokusím se sdělit, co vím. Jakékoliv mixer běžně nevyrábí jen součet a rozdíl frekvencí vstupů. To také produkuje jejich harmonické a toto může být vysvětleno jako nelineární výstup mixu. Tyto harmonické mohou poklesnout v kapele se signálem v jiné fázi a způsobit rušení. BRM

Ahoj, brmadhukar Autor: Richard Lyons Víte, kde je e-verzi ke stažení? Mám velký zájem o podrobný obsah. Díky S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back