hm

M

muthamil

Guest
Ahoj přátelé,
.......... Potřebuji pomoc, pokud jde o standardní formát buněk Knihovna pro dekodér.existují std buněk lib formát pro výbavu, ČLK
atd., ale nemohl jsem se findout lib formát pro dekodér ...si vybrat řádky například s0 s1 také tabulky v lookup tabulky s vstupních pinech.

.......... A výbavu měla dva výstupy jsou také tabulky v lookup tabulky.

BY
Muthamil

Značka buňky specifikace by urself pouze poté,
co jej vložit do knihovny (prodloužení. Lib) soubor, který jste právě používáte.Přečtěte si tuto knihovnu opět buď LC nebo DC shell.To všechno vím, doufáme, že vám pomůže trochu.

Atena Díky za Vaši odpověď
....... jsem dostat jak přidat naší knihovně designu v předchozím lib soubor.ale i nutnost výchozí struktury, jako je to, co by měl být přidán do seznamu dekodér vstupní a výstupní list.že je máme zahrnout výběr tratí v dekodéru jako vstupní pin.

mít rád

pin (a) (
diection: vstup;
)
pin (b) (
diection: vstup;
)
hm tak asi s0 a s1.bych měl přimět ji k výstupu a měření hodnoty založené na THT

Podle
Muthamil

Muthamil,
jejichž struktura se vám je nejjednodušší jedna.Až v případě, že chcete zavést (zcela zbrusu novým prvkem) do knihovny budete muset vzít v považují 3 problémy.
1.: Buňka
je specifikace (zde je dekodér), musí být přidán do vašeho Lib Verilog nebo VHDL Balík.
2.: buněčná fungování pin směru, jakož i jeho charakteristickým parasitics stejně jako zápas v timming a model, jak moc jste se ve své současné pracovní knihovně.To je nejvíce komplikovaný, obtížný krok, když jste v týmu pracovat, bude pro vás jednodušší (elseif jste sama-jako já) budete muset projít buďto HDL-A nebo HDL-AMS nebo Spice a Nt_shell a NanoSim do sestavení své buňce a to moc a timming analýzy.
3.: Musíte přidat buňky tvaru ve vaší knihovně také symbolický.

Pokud jste na vybudování vlastní buňku, jedná se o prováděcí opatření, že to vím.V opačném případě stačí jednoduše postavit dekodér by logické Gates .....Takže všechno nejlepší ..

Atena Díky za Vaši odpověď
Ya Jsem pracující (sám jako u) na to, jak jste určili.

BY
Muthamil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back