Hodiny buffer

D

dsairajkiran

Guest
Zdravím všechny,
Jaké jsou rozdíly mezi hodinami a buffer buffer?

Hodiny buffer má stejný vzestup a pád times.ie vstupní přechod = optput přechodu.
je to třeba, a měly by podmínky pro hodiny buffer, ale normální buffer nemusí být.

thanku

sizzler

Hodiny nárazníky jsou velice zapotřebí v procesoru, protože hodiny se šíří po celém procesor čip a má k tomu, aby každá část chip.So vyrovnávací paměti je potřeba posílit až signál a učinit z ní poskytovat signál hodin pro každou část ..

Signální nárazníky jsou zřídka použita pro zvýšení nahoru, protože se projdou obvody, kde regenerovaných dostanou.se používají pro zavedení zpoždění a získávání vstupů od pheripherals ..

Ale může u řekni mi, proč hodiny buffer by měl mít stejný vzestup a pád času, jak to ovlivní načasování?

Určité číslicových obvodů využít hodiny jak na pozitivní a negativní okraje ..

Existují vlastně dva druhů hodiny nárazníky často nacházejí v knihovnách.

Jedním z nich je právě pravidelné nárazníky, které jsou druh optimalizovány pro lepší známky / prostor poměr a menší odchylky od PVT.

Na druhé straně je vlastně falešné druh hodiny buffer najít v některých knihovnách.To není reálné buffer, ale buffer, který rozšíří na kompletní hodiny-strom během PNR

Obecně existuje samostatný subjekt v knihovně, jsou tam jako CLKBUF a CLKINV
ale
V 65nm liberary není žádný subjekt, jako je CLKBUF nebo CLKINV takže by mi někdo říct, který buffer střídače bychom měli použít pro hodinové strom

Hardik

Jste v PNR, nebo ve fázi syntézy?

Viděl jsem pár prodejců používat jen normální nárazníky i pro hodiny stromy.

Proč hodiny buffer by měl mít stejný vzestup a pád času, jak to ovlivní načasování?

Podle mého chápání, stejná vzestupu a pádu čas pomůže udržet hodiny plus symetrické vlastnosti.Jak víme hodiny Nejdůležitější součástí a my se nelíbí změny vlastností.(Růst a klesající hranami sazby.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back