Hodiny po vložení definice DFT signálu

H

HolySaint

Guest
Mám hodiny s názvem clk po jistou logiku já mám některé další hodiny, stejně jako clk2, clk3 ...... když jsem dft signál, musím přidat clk2, clk3 ... ?

Ahoj, ve vložení DFT jsou hodiny definice založené na vašich sepc.if, který chcete použít jako jediné hodiny scan hodiny u lze definovat, že hodiny "CLK", jak ur scan hodiny a nástroj opravit "clk2", "clk3" s "CLK" v dft režimu. ČLK by měla být hlavní vstup. pokud chce mít 3 různé scan hodin u moci declar clk, clk2, clk3 jako scan hodiny nástroj nebude opravit clk2, clk3 logiky "clk". co někdy hodiny u definují jako scan hodiny by měl být vstup. Díky, Ramesh

Vím, ale když clk2 je pin, nemá nic společného s CLK (port), co mám dělat?

ahoj, jak víte DFT nástroje jsou dost chytří na to opravit hodiny související otázky. Ujistěte se, že z těchto bodů. 1. Ujistěte se, že všechny obvody budou regulovatelné s scan CLK ("CLK" ve vašem případě). Co se týče všech skenování propadne v návrhu dostal "CLK" jako scan hodiny (všechny obvody by měly být kontrolovatelné s vaší "CLK"), ty dont najít žádné hodiny souvisejících otázek jinde uvidíte problémy s skenování vložení. 2. Pokud clk2, clk3 .. jsou generovány z hodiny "clk", jen obejít generované hodiny s hodinami scan ("CLK" ve vašem případě). 3. To je raději používat více jak hodiny skenování hodiny namísto použití jediného hodiny jako hodiny skenování, pokud vaše požadavky DFT nároky vícenásobného skenování hodiny. Doufám, že máš nápad. S pozdravem, SunilB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back