Hodiny strečinku v I2C

N

nag123

Guest
Ahoj,
Můžete mi říct, jak provádět hodiny strečink v I2C

Možná budete muset čelit generovat hodiny.Pokud nechcete dostávat ACK musíte provést hodiny streching.Pokud chcete protáhnout na hodiny k tomu, aby couneter pro počítání.V tomto wat budete moci protáhnout i.Pokud jste generování hodin s jinou metodou, pls dejte mi vědět, že mohu navrhnout dle nápad.

ahoj
Můžete čekat na po sobě jdoucích 3 nebo více (i znovu přenos s START-li jsem se dostat na 3 hodiny OSB), hodinových cyklů, pokud nechcete dostat ACK na sda.
ale pokud zařízení, se kterým jste při komunikaci s I2C protocl je plně supprorting pak to, 'll rozhodně generovat ACK na deváté hodiny cyklu.
doufám, že to pomůže.

Moje odpověď je zcela odlišná od dvou výše uvedených ..
Hodiny stretchin je employd když slave má číst nebo writtn data pro velitele, ale musí počkat na dokončení úkolu, jako např. pro převodník ADC, je Wil zaměstnávají hodiny strečink, a poté, co finishd svůj úkol, bude zpráva SCL a Proces umožňuje posílat a přijímat signál ACK.

Hodiny streching je vždy provedeno po získání ack pouze signál.Pokud se otrok musí dělat čekat Master pak to bude táhnout dolů SCL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back