Hra pro tělesně postižené dívky

K

k_90

Guest
Ahoj, já jsem byl požádán o pomoc navrhnout obvod, který by pomohl hrozně postižené dívky hrát jednoduché hry. Myšlenka je, že pomocí dvou přepínačů * dítě mohlo začít hru (světla a zvuku), které barvy jdou kola v pořadí, zastavit, vzpomenout na barvu a pokračujte stiskem tlačítka. Zastaví opět v barvě si myslí, že je správné. Pokud se jedná o zelené světlo a zvuky bude pokračovat, pokud ne, půjdu červená pak pokračovat v pořadí. Jeho v podstatě světla a zvuku hra snap. * Na každé straně hlavy. Díky příloze naleznete powerpoint diagram apod.

Řekl bych, že pro strojírenské navrhování a erognomics bude největší výzva. Zní to možné, ačkoli. Co potřebujete pomoci? - Nick

Je to elektronický design Bojím se o, já nevím, vadnou použít mikrokontrolér (bez znalosti programování), nebo s použitím logiky zámky atd..

Poradil bych jít na mikrokontroléru. jak jste na kontrolu rychlosti projíždějících barev, bude snazší změnit i něco jiného, jak si vytvořit zařízení. jednoduchý regulátor, jako atmel 2051 nebo 8051 bude dělat. Jak bylo řečeno v předchozím příspěvku, je ergonomie a umístění spínačů a řízení může být problém. protože jste spokojeni s tou částí, bude mikroprocesor dělat svou práci dobře.

Jsou snadno program, který jazyk? Potřebuji externí componments? Omlouvám se, že nemají moc ponětí ...

pro programování regulátoru můžete použít C. a rozhodně vyžaduje externí komponenty pro tuto práci, kterou chcete provést.

použít PIC čipu velmi málo externích komponent - lze naprogramovat v C, Basic, Pascal Assembler všechny čarodějnice jsou zdarma ke stažení, ale s omezením na velikost kódu, atd., např.. Microchip MPLAB je zdarma PMP mikro Pascal je zdarma bez omezení, a můžete se podívat na Arduino a picduino to všechno ve všem hledat stickey Začínáme s procesory PIC a dejte mi vědět, pokud máte zájem potřebovat fotografii dívky se zdravotním postižením není zde na své úkoly, ale pomůže-li dívka je zakázáno

správně kamarád? (skotský přízvuk), které jsem viděl prezentaci. Zní to docela snadné s mikrokontrolérem, než bez ní. Je také velmi jednoduché smyčky. Doporučoval bych použít mikrokontrolér PIC od Microchip, které je velmi snadné sehnat, a je také velmi snadné program. Microchip poskytuje také bezplatné C kompilátor. Já bych byl ochoten dobrovolně, aby tuto zdarma pro vás. Není to víc, než hodiny práce. Se srdečným pozdravem.

Pokud nemáte zkušenosti máme procesor bych důrazně nedoporučuji používat "syrové-metal" přístup zde. Podívejte se na projektu Arduino ( http://arduino.cc ) je malý mikroprocesor pototyping rampa původně určená pro umělce, tak to jde s Super jednoduché vývojové prostředí a mnoho ukázky kódu, které vám pomohou začal. Krása mít něco jednoduchého, jako že ve srovnání s budování vlastní mikrokontrolér okruhu je, že je to všechno uzavřený, tj. stačí koupit předem připravené desky (kolem 15-20 liber, že několika britských distributorů), ke stažení software a máte dobré jít. Pokud se rozhodnete postavit si vlastní mikrokontrolér okruhu budete muset nastavit vlastní vývojové prostředí a kompilátor a hlavně budete muset koupit programátor hardware naprogramovat své žetony (Arduino přichází s jednoduchým bootloader, takže není nutné externí programátor naprogramovat) Doufám, že to pomáhá!

Chtěl bych jít ještě o krok dále a navrhnout Parallax Basic Stamp, protože OP nemá žádné zkušenosti s programováním. Já si myslím, že učení na něco jiného by bylo příliš strmé, na jednorázový projekt. Jeden z nich by měl dělat svou práci. Často můžete najít tyto na eBay za $ 15-25. Strávit trochu více pro vývojovou desku bude rychlost věci spolu. Razítko 1 Module [/url] Razítko 2 Modul [/url] [youtube video =; Y2QrqF9bxPk] http://www.youtube.com/watch?v=Y2QrqF9bxPk [/video] [video = youtube, iLj1A0oUt3o] http://www.youtube.com/ Sledujte? v = iLj1A0oUt3o [/video]

Dobrý den, do kdy chcete kód? Umím psát pro Vás na 8051 (AT89S51 nebo AT89S52). Požadované součásti budou snadno dostupné ve Skotsku. Pokud jde o programování čipů na konci svého pošlu vám adresu URL pro jednoduché paralelní port programátor. Je jen jedna podmínka, budete muset ujistit, že mi to bude používat pouze pro nekomerční účely. Pokud se pokuty mailem withyou mi ppt na rohittkhanna@gmal.com Asimov

Pokud si nevíte o programování mikroprocesoru, doporučil bych vám grafický programový balíček, který si můžete připravit vaše aplikace jednoduše tím, že spojí bloků namísto psaní kódu. Flowcode je dobrým kandidátem, který podporuje jeden AVR, PIC a ARM: [url = http://www.bipom.com/products/us/3358951.html] BiPOM Electronics - Flowcode V4 pro PIC [/url] Kennedy

Ahoj, já jsem připojení kód, který jsem napsal pro toto. Jeho běh na 8051 @ 4MHz. Viz ostatní údaje v tis kód ASM. I bude testovat tento kód krátce ostatní laskavě scrutnize a dejte mi vědět na případné chyby. Pokud jde o progreamming čip laskavě, aby programátor je popsáno na následující adrese: [url = ~ http://www.kmitl.ac.th/ kswichit / cheapcable / index.html] Levné Loader kabel ISP Asim pro 89S51 89S52 [/url] Dobrý den, mám aktualizované soubory. testování pokračuje Asimov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back