Hranice a excitace v HFSS

M

maxxxim

Guest
Ahoj všichni, snažím se vytvořit rovinnou vlnu v HFSS pomocí portu vlny s dokonalým E a perfektní H hranice. Ví někdo, v případě Wave Port může dotknout periodické hranice (E dokonalá, perfektní H, symetrie, master / slave) v HFSS? Také jsem hledal HFSS ruční / uživatelská příručka / Handbook. Existuje? Díky předem.

plz kontaktujte mě, mám knihu HFSS společnost, ve které mnoho usefuls expy, můžete si vzít, ale musíte si ji pečlivě diskutovat se mnou hehe

Zde je HFSS ruční přečíst a pochopit, příklady
Code:
 http://rapidshare.com/files/35218258/Ansoft_-_hfss_V10_book.pdf.html

Děkuji vám kluci. Tento manuál je opravdu dobrá a obsahuje více informací než HFSS pomoc. Mimochodem, někdo vědět, jestli je možné definovat ideální H hranici na okraji Port Wave? Tento manuál říká, že nemůžeme, ale nemyslím si, chápat, proč ...

může u plz veď mě, jak dát co axiální zdroj .. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 7 minutách: [/color] [/size] Nemůžu download link .. plz tel mi Wat 2 se nyní: cry:

[Quote = menz] může u plz veď mě, jak dát co axiální zdroj .. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 7 minutách: [/color] [/size] Nemůžu download link .. plz tel mi Wat 2 se nyní: cry: [/quote] 1.draw kruhu (koax průměr) na umělé země a pak odečíst od umělé země 2. kreslit na válec vacum (na koax průměr) 3. nakreslit válce (PIM koaxiálního kabelu) a přiřadit je do Pece 4. čerpat sondy od konce PIM opravit. 5. nakreslit kruh v dolní části koaxiálního kabelu a přiřadit vlnu buzení na to. metriky jsou důležité, ale hfss vás upozorní, pokud dojde k průniku. hodně štěstí.

Jak mohu spočítat dia'z di elektrické .. a proč jsme k němu přiřadit Pec .. Mám mnoho questionz.does poloměr excitatiion portu matters.plz mi pomohl .. co nejdříve. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] může u plz řekni mi, co je poloměr přívodní resonnating na kmitočtu 10GHz .. plz řekni mi: cry:

[color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] může u plz řekni mi, co je poloměr přívodní resonnating na kmitočtu 10GHz .. plz řekni mi: cry:
1. koaxiální kabel jsou simulovány s PEC (Perfect elektrického vodiče) 2. Poloměr buzení Samozřejmě věcech 3. Můžete použít nástroj pro ladění HFSS pro výpočet poloměru napájecí vedení pro svůj projekt. Nebo najít koaxiální krmiva a uplatnit své rozměry do projektu a ladit svůj projekt s dalšími proměnnými (rozměry, krmivo vstupní bod atd.) Hodně štěstí.

Ahoj zirtapoz Potřebuji information.plz mi pomohl najít. Řekl jste "2. kreslit na válec vacum (na koax průměr)", pokud mohu použít teflonovou než vacum (na koax průměr) při kreslení válce, musí být v pořádku? Wat je standared koax průměr mám zvolit pro návrh anténa? děkuji

výkres válce v podtlaku simuluje koaxiální vnější conducter. Pokud přidělíte teflon, aby se výsledky změní. a první najít dobrého koaxiálního kabelu pro provozní frekvence (nízká ztráta na tomto kmitočtu) a simulovat.

Ahoj mám problém podobnosti simulaci anténa, je ve vakuovém přemluvit dielektrika v tomto případě? Pokud dáte jiné dielektrikum Co se stalo se zemí, koaxiální kabel měl mít na zem ve vnější. Díky předem.

[Quote = roderick81] Ahoj mám problém podobnosti simulaci anténa, je ve vakuovém přemluvit dielektrika v tomto případě? Pokud dáte jiné dielektrikum Co se stalo se zemí, koaxiální kabel měl mít na zem ve vnější. Díky předem. [/Quote] musíš nakreslit kružnici neplatné k zemi letadlo se stejným průměrem koaxiálního kabelu. Takže HFSS předpokládá, že jako koaxiální kabel. Změníte-li materiál, ale také změny charecteristic empedanca koaxiálního kabelu. Můžete použít tento druh koaxiálního kabelu, ale výsledky LL není normální.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back