Hspice - najít svahu

S

sapnak8

Guest
Dobrý den, mám dělat obvod VCO. V tomto jsem se dostal frekvenci pro různé ovládací napětí pomocí. Opatření příkazu. proto jsem se přechodových jevů teď mám data. mt0 souboru, tj. na různých řídících napětí mám jiný frequencis.now Chci najít sklon křivky F vs V pomocí příkazu hspice. znamená, že chcete získat differnce mezi dvěma frekvence (f2-f1 / v2-v1) ve svém souboru mt0 tohle je moje koření program bez vc_vgeneric1 netlist VDD GND DC VDD vc_vgeneric2 vctrl GND Ctrl. param VDD = 1.8V. lib "18um_model12" cmos_models. tran 1N 100N sweep ctrl 0 0,35 * VDD "0 0.9 * VDD" 0 0.0001 * VDD. MEAS TRAN Th1 KDY V (Vout) = 0 0.5 * VDD "cross = 1. MEAS TRAN Th3 KDY V (Vout) = 0 0.5 * VDD "cross = 3. opatření frekvence param =" 1 / (TH3-Th1) ". plot dopravu a cestovní ruch v (Vout). možností přesné. možnosti post. sondy. konce pls pomozte mi z této datové chci získat svahu

Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je pomocí příkazu ALTER spustit simulaci pro každého V chcete (viz HSPICE Uživatelská příručka:. ~ http://users.ece.utexas.edu/ rdatta1/hspice_sa.pdf ). Výsledky budou extrahovány do souboru a můžete si svahu tabulkový procesor, nebo tím, že skript v jazyce Perl, Python, ....

to. změnit comman nefunguje v tomto případě mám různé frekvence pro různé řídicí napětí v mém. mt0 souboru ni může extreact ti s pomocí perl souboru, ale chci najít svahu i my. mt0 file.i chtějí vědět, že WHT změny sholuld být provedeno v mém programu, abych mohl dostat do svahu. mt0 souboru. Příkaz, který bych měl použít

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back