HW instalace Hspice 2004 nebo 2003, Hspice Ubuntu 7.10

M

midgariano

Guest
Snažím se nainstalovat Hspice letech 2003 a 2004 na Ubuntu 7.10, ale to je nemožné pro mě. Prosím, pomozte mi to drobet. Díky moc.

Nejjednodušší způsob, jak je jen rozbalte. "Tar.gz" soubor, a pak rozbalte. "Taz" soubory. Získáte použitelný hspice - i když adresářové struktury, je mírně odlišné s tím vytvořené synopsys_installer. Pokud používáte synopsys_installer, budete možná muset upravit skripty v instalátoru.

Nejprve u potřebovat knihovny jsem se připojit k u. Pro HSPICE 2003:. Rozbalit komprimovaný soubor se do nové složky,>> CD 2003,03 Přejmenujte složku RH72>> MV RH72 linux Spusťte instalační script>> CD bin>> / config Souhlasím všechny licenční podmínky a dále pak zvolte nastavení hspice Dáno první část Nyní vytvořte složku:>> mkdir / usr / local / FLEXlm>> mkdir / usr / local / FLEXlm / Licence Zkopírujte licenční>> cp license_Hspice.txt (nebo něco takového) / usr / local / FLEXlm / licence / license.dat Nyní vytvořit spustitelný odkaz>> ln-sf /, kde u installed/2003.03/bin/hspice / usr / bin / hspice DONE, nyní můžete prohlédnout hspice u některých souborů ve složce příkladů:. idea:

Souhlasím s tím, co říkáte, ale když spustím koření dává chyba říkat licence nebyla nalezena. mohou u komplikované na to, co mají dělat a co přesně bude adresářové struktury. Nejsem schopen vidět žádné licenční soubor, stejně ... please help

Licenční soubor musí být definován v proměnné prostředí nazvaný LM_LICENSE_FILE, která musí být nastavena před run koření.

pro které pravděpodobně licenční soubor by měl být přítomen nějaký, kde ... ale nevidím to ... Mimochodem, která verze je u využití a kde se u si to od.

Ahoj, potřebuji nainstalovat Hspice pro Linux, ale nemohu to najít. Kde mohu stáhnout? Díky

Ahoj, hledám Hspice verze pro Linux. Kde ji najít? Díky

hezké místo v tomto od Braydon a informace, které jsem dostal ============ Bez podpisu LINK povolena, Toto varování

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back