I / O port problém

E

ece4afe

Guest
Dobrý den,

Mám problém v propojení dva mikroprocesory prostřednictvím svých univerzálních I / O.
I / O každého MCU pracuje správně, pokud každý z nich byl individuálně zkoušen (w / o připojení dohromady).Ale když dva jsou již připojeni, jsme nebyli schopni dosáhnout očekávaných výsledků systému.

Použil jsem buffer, k zajištění integrity signálu.Ale stejná situace nastala.

Pro vaše info, počáteční stav je nulový nebo nízký.

Co si myslíte, že by byl problém?Jak mohu vyřešit tohle?

tnx

Chris [/ b]

1.se dvěma port mají uzavřeno logiku napětí?
2.Má i / o právo ovladač schopnosti?

Řidičské mikrokontrolér pin s jiným mikrokontrolérem pin by neměl být problém.V některých případech můžete potřebovat přidat pull-up rezistor, ale to je všechno.
Ve více než 90% případů vyskytují problémy při pokusu o synchronizaci dat mezi procesory.
Pokud je signál one-bit široký, měli byste používat přerušení kolíky na obou mikroprocesory, v případě, že signál obsahuje - řekněme - 8-bitů, měli byste věnovat další bit připojen k přerušení obou microcntrollers informovat, že data je připraven pro přenos a aby tato přerušení s nejvyšší prioritou ..
S pozdravem,
IanP

To by mělo být velmi snadné.Proto mám podezření, špatné spojení, nebo špatné pin definice.
Navrhuji, abyste překontrolujte připojení.
Líbilo se vám zkontrolujte, zda IO body jsou definovány správně jako vstupy / výstupy?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back