I2C Maximální délka vodiče

C

Computerman29

Guest
Dobrý den, jsem navrhování zařízení, které používá, aby pic Flash brýle montáž RGB LED s nastavitelnou rychlost a jas. Byl jsem zvažuje použití I2C nebo SPI řídit LED je z I / O expandér také namontován na brýle. Je to životaschopný nápad, nebo je tam maximální délka vodiče pro spolehlivý provoz? Díky předem za pomoc.

hai Ověřil jsem hodně pro to jsem zjistil, ze tento Philips. Maximální kapacita kabelu je omezena na 500pf CAT5 kabel kapacitní 17pf/feet stejně myslím, že je možné použít v malých I2C komunikace na dálku. jde o ne.

K dispozici je výrobce PLC v mé zemi, který uvádí jedna z jeho zařízení lze připojit k některým čidel, až 1km daleko používat jeho palubě i2c kanálu. Nemám představu, jak toho dosáhnout. Nízká frekvence?? Ric

I2C je úroveň dat stačí přidat nárazníky přepracovat úrovně signálu každý tak často, nebo můžete použít zesilovač a comparitior přepracovat jej zpět na reálná data, kdy ve vzdálenosti .... i2c chyba kontroly, takže to není problém, jeho tam, nebo to není, jako jsou digitální televize na rozdíl od tohoto měděného drátu se pohybuje kolem 0,12 R na metr za jeden kabel, telefon ve stylu jádra, takže stačí přijít na to pomocí rezistivity kabelu a jeho délce na řízení napětí, takže si můžete vypočítat výstupní napětí proti proudu musíte přepnout vzdálených zařízení, pokud jeho méně než potřebujete jednoduše použít CMOS brána do paměti CMOS, TTL, nebo jsou velmi sensative vysoké impedance vstupů a je třeba přepnout mikro zesilovačů je nejvíce Často pico zesilovačů bych použil pic RF, pokud jste kousek jít, nebo pokud jeho obrovské vzdálenosti používat síť a IP stack regulátor

Dobrý den, záleží na vaší rychlosti, napájení, vytáhněte odpory, autobusové a kapacita zátěže. jen umoľňuje sítě pro USB je výplň z Philips s veškerými údaji, které potřebujete Salam Hossam Alzomor www.ig.org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back