I2C na RS485

A

arashonline

Guest
Ahoj Potřebuji převést svá data ze I2c protokolu na RS485 Použil jsem tento okruh, a to v simulované Proteus, ale to nefunguje:
 i2c-rs485_adapter_schematics.png
I použití tohoto obvodu pro své SDA a SCL na obou stranách mé sítě (Master a Slave) můj pán a otroci jsou ATmega32 a vzdálenost mezi nimi je více než 30 m

Výstup z 74LS33 Gates OC [otevřený kolektor], takže musíte přidat pull-up rezistory .. Také je dobré mít předsudky rezistory na jednom uzlu sítě RS-485 .. Viz přiložený obrázek .. Možná, že výše uvedené změny vám pomůže se dostat to funguje .. Rgds, IanP

Ahoj, já přidání těchto odpor, ale můj okruh zatím nefunguje, já nevím, co mám dělat?

Alespoň I2C SDA je obousměrný signál. Nemůže být směrovány přes jiné rozhraní standardu bez určení směru toku dat. Obvodu je uvedeno výše nemá dosáhnout. Viz NXP P82B96 jako příklad I2C obousměrné autobusové vyrovnávací paměť, která dokáže extrahovat data směrem od sběrnice.

Dobrý den Děkuji Vám za pozornost, začnu číst, že PDF, doufám, že mi může pomoci souboru

Ahoj okruh chyb skončil, ale můj okruh nefunguje správně, teď chci přidat max485 do knihovny v Proteus, protože neexistuje v mém programu používám max487, můžete mi pomoct přidat jeden z níže uvedené komponenty k mému Proteus knihovna: MAX485 / LTC485 / DS485 / SP485 / ADM485 / SN75167B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back