I2C problém

I

ise_lewis

Guest
Můj návrh je I2C slave obvod, je západka data OP-okraje OSB a produkce neg-okraji SCL.I spustit simulaci post-syntéza s ModelSim, je to ok.A pak jsem generovat CDL soubor z nestlist s modely CMOS, ale když spustím simulaci s HSPICE, to je špatné.

Když to pošlete ACK bit, SDA změna od nejnižší k nejvyšší v post-okraj.Takže obvodu nemůže fungovat.Nevím, jaký problém s obvodem.Prosím, pomozte mi.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zní to jako načasování porušení zákona, ale je to ony hádat, aniž by knowiing obvodu.

Jaká je frekvence vám cirsuit spustit?můžete zkontrolovat svůj design v Post-Simulace s max frekvenci?může být nemůže pracovat s ním!

Tato analýza by měla umožnit, aby uznaly, proč obvod je tím, o nichž logika buňka se chová liší od ModelSim analýzy.Vzhledem k požadované dual-okraj citlivost, obvod musí být navržen jako kombinace synchronní a asynchronní logiky.Existuje mnoho možných pastí v tomto druhu designu.

Myslím, že příčiny:

1.Timng omezení, Jak omezení dual-okraj hodiny I2C?

2.I2C Pad, někdo mi schéma pad I2C s ESD?

Můžete navrhnout logiku s dual-okraj, ModelSim nebreč o tom, ale je to tak určitě Non-syntetizovatelné.

Použijte pouze jeden čas, například negedge SCL a design některých asynchronní logiky [s "přiřadit" prohlášení, pokud si dobře pamatuji ...], který vytváří další možnosti synchronizace, pokud je budete potřebovat.

Kriváň

jste ACK by se mělo změnit na negedge sclk po TDH,
Měl by poslední takt, vaše křivky, proč pouze polovinu cyklu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back