Ibis model pro LDO regulátor

S

Serg_SV

Guest
Dobrý den!
Použil jsem LDO regulátory v mém návrhu, například IRU1117, SPX1117, LD1117, LM1117 seris a IRU1030-33cm.Potřebuji Ibis modely pro tento LDO.Kde najdu Ibis modely této komponenty?
Děkuju.
Pozdravem Sergey.

Pokud vím, tak modely IBIS používá pouze pro načasování a integritu signálu analýzy.Tyto modely jsou založeny na (topologie), řízení a přijímání schopnosti a impedance.Je nepravděpodobné, že můžete použít i SPICE modely, protože performanve z regulátoru, jako ty, které jste výše uvedené závisí také na vlastnostech všechny (místní) oddělení kondenzátory, impedance krmení napájecího napětí, impedance moci letadel a počet a druh oddělení kondenzátorů používaných pro místní skladování energie.

Uky napsal:

Pokud vím, jsou IBIS modelů používá pouze pro načasování a integritu signálu analýzy.
Tyto modely jsou založeny na (topologie), řízení a přijímání schopnosti a impedance.
Je nepravděpodobné, že jste can použít i SPICE modely, neboť performanve z regulátoru, jako ty, které jste výše uvedené závisí také na vlastnostech všechny (místní) oddělení kondenzátory, impedance na krmení dodávky napětí, impedance z power letadel a počet a druh oddělení kondenzátorů používaných pro místní skladování energie.

No - já jsem nikdy _seen_ IBIS modelů používaných pro cokoliv, ale integritu signálu analýzu digitálních obvodů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back