Ibis výpočet-porozumění IV křivky

A

ankitgarg0312

Guest
Mám výstupní buffer ibis model, pokud jsem použít 1V puls na vstupu i výstupu dostane 3V, ale když jsem se použije 0,5 V výstup i dostane 0V výstup

dle mého chápání IV křivky jsou vypočteny z výstupního uzlu WRT tovdd / GND

z nichž se část ibis mdels je to závislost na vstupním napětí přichází?
Také z tohoto Kde je 3V úrovni příjezdu?napětí limity stanovené v ibis jsou 5V pro typ

Ahoj
Můžete zobrazit zkušebním stavu diagram vysvětluje ve stručnosti o nastavení?

Můžete nahrát obrázek ..
Myslím, že vám může pomoci v tomto ..

Tomáš

Jsem nahrávání ibis souboru jsem použil,
Řekněte mi prosím, která část ibis souboru je stanovení výstup a vstup napětí vztah

> Pokud i použití 1V puls na vstupu i výstupu dostane 3V, ale když jsem se použije 0,5 V výstup i dostane 0V výstup
ANS: Tento model není funkční základní model.Nemůžete použít vstupní a výstupní kontrola ..

IBIS model je kontrolovat V a ven V / I charactierictic depedps na zatížení.

AT16245 vstupní model: Vinl = 0.8V & Vinh = 2.0V.
V practicle (na čipu), je-li vstup 1V pak výstupy budou x, z nebo poslední logika .. To záleží na výrobu technologií na čipu.

mohu vědět, které simulační nástroj, který používáte s tímto modelem.> Podle mého chápání IV křivky jsou vypočteny z výstupního uzlu WRT tovdd / GND
ANS: ne ..
Výstup je založena na pulldown / pullup rating (což vypočítá tak, že výroba na IC použité technologii)

>, Z které části ibis mdels je to závislost na vstupním napětí přichází?
ANS: Nemá to žádnou souvislost s betwee model IBISI vstup a výstup ..

> Iz Kde je to 3V úrovně přijíždějí?napětí limity stanovené v ibis jsou 5V pro typ
ANS:
Pokud vidíte Risiing a klesající křivky tabulku bufffer ..
pak uvidíte, že buffer bude vysoká (5V) pro pouze 4ns a pak po jeho usadil na 3V.
To characterisitics je výsledek testu model buffer a používáme tento výsledek pro simulaci.

Stejně tak, pokud si zkontrolovat klesající křivky, pak čtení jsou od 3V, a nikoli z 5V.Tento pufr

model není testován WRT na 5V od manafacturer.
(Takže cannt udělat cokoliv, aby si 5V čtení)

Tomáš
Pokud budete potřebovat další pomoc, zkuste logicdevv_co_uk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back