IBM 0.13um CMOS layout otázku.

J

jerrymelb

Guest
Ahoj, má někdo používá cmrf8sf tech dříve?

Jsem štukatura s nfet tranzistor (nfet_inh a nfet_rf jsou v pořádku).Jak se mohu připojit B-terminálu k zemi v rozvržení?Musím použít nTiedown?

Zkoušel jsem subc, nTiedown, nefunguje.

Nějaké návrhy?Díky!

Ahoj, všichni

Už jsem to dost jasně?

Mohl by mi někdo pomoct, prosím?

Díky moc!

Ahoj,

Nevím cmrf8sf technologie, ale stejně pro každou technologii, které potřebujete PTAP připojit B terminálu NMOS.
Co jsou to "subc, nTiedown", druh kontaktu?
Zvolíte-li Vaše kontaktní jen ujistěte se, že to jen aktivní oblasti, kontaktujte, m1 a samozřejmě P implantátu!

Franck.

Franck.Díky za které

Zde je problém, já nevím, který z nich je PTAP v cmrf8sf.

Subc je substrát kontakt a mělo by být jedno, ale bohužel, ono doesnt práce.

Na zdraví
Jerry

Dílčí kont pro NMOS

PIMP - aktivní (nebo pdiff nebo diff) - M1 - pokrač

Dílčí Pokrač pro PMOS

NIMP - aktivní (nebo ndiff nebo diff) - M1 - pokrač

Přečtěte si vaše Layer Použití nebo zařízení Tvorba doc, a tudíž použití vrstev.

Thanks1
Ale není tam žádný PIMP nebo NIMP v knihovně.

Použil jsem nTiedown (aktivní, CONT, M1) a pTiedown, neměli práci.

Jerry

Ahoj,

1) Předpokládám, že jste LVS problém s nfet.Mohl byste vysvětlit, co je to problém?
2) Je to vůle přijít s hlubokým nwell nebo tak něco (mám na mysli formát)?
3) Už se pokusíte LVS této nfet pouze v případě, buňky test?
4) Líbilo se vám snaží vytvořit "byt tie", jen tím, že kreslení aktivní, nějaký kontakt a připojit ji na pravou síť?
Pokud nemáte žádný implantát vrstvou v této sadě to znamená, že si prostě musíte nakreslit aktivní v substrátu vytvořit PTAP ...nebo tam je nějaký trik ...která by měla být písemná někde v doc.
5) Pokuste se udělat to samé jako v pracovní FET: nfet_inh a nfet_rf.V rozvržení byste měli mít ptap někde, pokud to funguje.Mimochodem, je nfet_inh znamená inhereted substrát spojení?
6) Jste si jisti, že jste připojeni B terminálu nfet ve vašem schématu?

Franck.

HI, Franck

1) Jedná se o problém LVS s mým nfet.To říká, že B-terminál by měl připojit na GND, které myslím, že mám.

2) Ne, není nwell za to.

3) Ano, snažím se LVS této nfet pouze v případě, buňky test.Je to jednoduchý střídač.

4) Ano, jsem se snažil tato metoda příliš, nefungoval.Bohužel, dokument je trochu chudý.Ne mnoho informací o substrátu.

5) nfet_inh znamená inhereted substrátu připojení.Pro nfet _rf, nemám přidat Anu substrátu spojení, je to již zabudovaný Pro nfet_inh, jsem nwell kontakt pro připojení pfet a nTiedown pro nfet.Všichni pracovat správně.

6) Jsem si jist, že jsem připojen B terminálu nfet ve schématu.

Díky
Jerry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back