IBM O18 CMOS oddělovací kondenzátor

A

angyp

Guest
Má někdo obeznámen s kondenzátorem PCDCAP název modelu? PCDCAP je určen pro blokovací kondenzátor. Aby bylo zajištěno, že blokovací kondenzátory mají zanedbatelný vliv na spolehlivost a výnos, se doporučuje, aby: 1. Celková aktivní plocha s blokovací kondenzátory / Celková aktivní plocha bez blokovací kondenzátory

Offset porušení z výnosu a realibility koeficient PCDCAP by mělo za následek přímé krátký VDD a GND, který je vysoce nežádoucí. Ve zvýrazněném problém je posun 0,09. Rgds

Co tím máte na mysli posun o 0,09. Co mohu dělat, pokud opravdu potřebuji dát kondenzátor 200PF jako oddělovací kondenzátor uvnitř čipu?

Nevím, hodně o technologii IBM, ale 200PF onchip kondenzátoru může být implementován jako pole kondenzátorů jednotky fraktálu. (Zní to jako anti-teze o fraktální teorie, když říkám "jednotka"), 1 pF kondenzátor fraktál v TSMC 0,18 CMOS bude asi 25U 25U * v 5 vrstvách. Vzhledem k tomu, jste prostě poskytují oddělení, může být vyplněn ve všech zákoutí a offset nebude mít vliv na to.

Ahoj uncle_urfi, Máte nějaký papír o fraktální kapacity, které byste mohli těšit na mě? Pokud jde o horní hranici v oddělení kapacita je poměr, IBM Nemá odhlásit projektu, pokud porušíte jeho pravidla. Dávejte pozor.

Za prvé, bude lepší sledovat spolehlivost pravidla. Ale já jsem přemýšlel, proč máte jen jednu možnost využít této výzvy, aby "PCDCAP", omlouvám se nemám žádné zkušenosti s procesem IBM. Obecně TSMC / UMC, můžete použít MOS čepice / MIM čepice / PIP čepice nebo fraktální čepici. Vaše kapacita není příliš velká, takže se můžete snadno dostat 200PF o výše uvedených součástí. Raymond

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back