IC Design pracovních míst v Singapuru

A

asic_designer

Guest
Dobrý den všem, hledám práci v S'pore. Pracoval jsem 6 let v digitálních ASIC Design v Indii. Teď jsem se přestěhoval sem do accomapny můj manžel. Ale já nejsem dostat výzvu k práci. Může mi někdo průvodce mě? Díky předem. Jde o nd

Nejsem si jistý, asi ic design zaměstnání, slyšel jsem, že existuje jen velmi málo společností tam asi 30, jeden z mých přátel dostal práci tam v poslední době na mechatroniku, on následoval reklamy z místních novin, myslím, že s 6yrs exp byste neměli najít problémy, navrhuji, abyste se obrátili někteří konzultanti vše nejlepší

Dobrý den, mohl byste mi prosím Priya nám práci odkazy (stránky), v Singapuru, pokud u některých vědět. Jsem také snaží přemístit a zážitkem v IC designu

tam jsou jen 40 + společnosti v Singapuru v tom ic design, bez ohledu na digitální, mixed-signal, analogový, RF a oplatky FAB. Typický pracovní síla je menší než 1000. pokud jste zúžit jen na tom digitální IC designu, bude to jen 1 / 3 ze 40 + společnosti jste mohli přístup a typická velikost ic návrhářů ve společnosti je průměrná být kolem 10-15. pracovních příležitostí v této oblasti je obtížné najít. budete chtít vyzkoušet větší společnost Infineon jako v tuto chvíli se zdá, že se jedná o jediný hledá projektanta IC.

Ahoj může u řekni mi, jak uplatňovat VLSI pracovních míst v Singapuru. Já jsem pracoval zde jako RTL Design, verifikace, FPGA syntézu

Ahoj někdo ví, společnost, která se reverzní inženýrství v Singapuru? Mám 2 roky zažil jako reverzní inženýr a simulace. Používáme kadenci jako náš nástroj. oh! pokud vůbec někdo neví, co reverzní inženýrství je: my překládáme aktuální čipu do schémata a ověřit pomocí simulátoru kadence. je součástí výzkumu a vývoje divize. Budu apreciate nějaké vstupy od vás.

ahoj lidi je tu šance pro absolventy elektronické inženýrství (Osvěžovač), aby si práci v Singapuru ..? já dont mít pracovní zkušenosti ... může někdo mi zprávu na adresu poradců nebo jejich e-mailové adresy? děkujem milion

Ahoj, myslím, že Infineon kazil sám tím, že se z celé AMS skupina působící v Indii. Nyní opět stavějí tam tým v AMS. To ovšem neznamená, že tam je něco špatně s firmami politiky. Každopádně, pokud budou nadále dělat jako že pak to není bezpečné, pokud jde o bezpečnost práce, zaměstnání, pracovat v Infineon Díky Shaikh Sarfraz

Myslím, že na trhu je příliš nasycený pro návrháře IC v Singapuru ... Plus příliš mnoho singapurský čerstvé EE grads ani nemohl najít zaměstnání ...

Dobrý den, Priya, jsou u pracujících v Singapuru? Pokud se tak může u prosím, veď mě?

Proč dont u zkusit STM, ST-Ericsson, Infineon, Broadcom, MediaTek, Cadence, Marvell. Tyto MNC se digitálního designu v Singapuru .. U moci vyzkoušet na jejich odpovídající WebPortal použít místo .. Hodně štěstí ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back