IC je vždy rovna beta krát IB v tranzistorovými ....?

D

desperado1

Guest
I m nového oboru elektroniky ........ jsem četl, že IC rovná beta krát IB.V takovém případě co uplatnění VCC?Pokud Vcc = 5V Vcc = 15V a .......... jaký rozdíl to je, aby v IC?prosím, pomozte mi

Thanks in advance ..

Ty vole,
chápeš beta konstantní teoreticky, ale není to v podstatě ...beta je Ic / Ib, spíše než naopak ...tak, aby rovnice bude vždy spokojen ....

A. Anand SRINIVASAN napsal:

Ty vole, chápeš beta konstantní teoreticky, ale není to v podstatě ...
beta je Ic / Ib, spíše než naopak ...
tak, aby rovnice bude vždy spokojen ....

Ahoj,

Myslel jsem, když beta není konstantní, znamená to, že pro Vcc = 5V Vcc = 12V a beta je nebude stejný, že znamená, že má různé závislosti ...když u změnit napájení je včasné napětí, které přináší závislost na Ic VCE což zase přináší závislost na beta VCE ...tak prostřednictvím řádné odchylování můžete beta nezávislé Vcc ...ale bez jakékoli změny v odchylování impedances a pokud si jen změnit Vcc potom můžete určitě všimnete změny v beta ....

Ahoj,Myslel jsem, když beta není konstantní, znamená to, že pro Vcc = 5V Vcc = 12V a beta je nebude stejný, že znamená, že má různé závislosti ...
když u změnit napájení je včasné napětí, které přináší závislost na Ic VCE což zase přináší závislost na beta VCE ...
tak prostřednictvím řádné odchylování můžete beta nezávislé Vcc ...
ale bez jakékoli změny v odchylování impedances a pokud si jen změnit Vcc potom můžete určitě všimnete změny v beta ....

Podstatě ovlivnění všech obvodů výpočet vycházet z výpočtu pomocí Vcc a závislost na současnou přes rezistory způsobeno, že ...
Prosím, podívejte se na
http://en.wikipedia.org/wiki/Discrete_Bipolar_Transistor_Biasing pochopit, jak výpočet probíhá a jak se feedbacks jsou brány v úvahu, a tak odstranit závislost na faktorech, které nejsou konstantní ...esp beta ...
Take a úzké podívat na odporovou dělič předpojatost, že je to, co hledáte ...Přidáno po 1 minuta:Temme základě svůj dotaz ...jsem dostat odpověď za předpokladu, že se snažím, aby zkreslení obvodu ...nebo je to, že budete chtít navrhnout něco s konstantním beta ....

desperado1 napsal:

I m nového oboru elektroniky ........ jsem četl, že IC rovná beta krát IB.
V takovém případě co uplatnění VCC?
Pokud Vcc = 5V Vcc = 15V a .......... jaký rozdíl to je, aby v IC?
prosím, pomozte mi

Thanks in advance ..

desperado1 napsal:

I m nového oboru elektroniky ........ jsem četl, že IC rovná beta krát IB.
V takovém případě co uplatnění VCC?
Pokud Vcc = 5V Vcc = 15V a .......... jaký rozdíl to je, aby v IC?
prosím, pomozte miThanks in advance ..

Podstatě ovlivnění všech obvodů výpočet vycházet z výpočtu pomocí Vcc a závislost na současnou přes rezistory způsobeno, že ...

Prosím, podívejte se na

http://en.wikipedia.org/wiki/Discrete_Bipolar_Transistor_Biasing pochopit, jak výpočet probíhá a jak se feedbacks jsou brány v úvahu, a tak odstranit závislost na faktorech, které nejsou konstantní ...
esp beta ...

Take a úzké podívat na odporovou dělič předpojatost, že je to, co hledáte ...
Přidáno po 1 minuta:
Temme základě svůj dotaz ...
jsem dostat odpověď za předpokladu, že se snažím, aby zkreslení obvodu ...
nebo je to, že budete chtít navrhnout něco s konstantním beta ....

desperado1 napsal:A. Anand SRINIVASAN napsal:

Prosím, podívejte se na

http://en.wikipedia.org/wiki/Discrete_Bipolar_Transistor_Biasing pochopit, jak výpočet probíhá a jak se feedbacks jsou brány v úvahu, a tak odstranit závislost na faktorech, které nejsou konstantní ...
esp beta ...

Take a úzké podívat na odporovou dělič předpojatost, že je to, co hledáte ...
Přidáno po 1 minuta:
Temme základě svůj dotaz ...
jsem dostat odpověď za předpokladu, že se snažím, aby zkreslení obvodu ...
nebo je to, že budete chtít navrhnout něco s konstantním beta ....

desperado1 napsal:.....................

im snaží navrhnout transitor obvodu, který dává konstantní beta ohledu na Vcc ................ prosím pomozte mi.

thx předem.

LvW napsal:desperado1 napsal:.....................

im snaží navrhnout transitor obvodu, který dává konstantní beta ohledu na Vcc ................ prosím pomozte mi.

thx předem.

desperado1 napsal:.............
Jak zavést zpětnou vazbu ...

.......... můžete také vysvětlit vysvětlit rozdíl mezi běžným režim jednotné skončil a společný režim dvojí zakončení diferenciální zesilovač, protože jsem četl, že jediné skončily diferenciální zesilovač je jedním s jedním vstupem uzemněný že společný režim diferenciál Zesilovač je jedním se stejným signálu na obou vstupech?

promiň ........ chtěla jsem se zeptat, co je rozdíl mezi jednotlivými skončil a dvojí zakončení zesilovač?

desperado1 napsal:

promiň ........ chtěla jsem se zeptat, co je rozdíl mezi jednotlivými skončil a dvojí zakončení zesilovač?

LvW napsal:desperado1 napsal:

desperado1 napsal:

díky za odpověď ............... ale i jeden zmatek.
Četl jsem, že jediné skončily, je ten, kde jeden vstup je uzemněný a dvakrát skončily, je ten, kde jsou oba vstupy mají některé hodnoty?
Je to pravda?
Nebo jednolůžkových a dvoulůžkových skončil se stejným okruhem ze vstupního hlediska ....?

Díky moc ............. Jste prostě superb v elektronice .......... Také můžete mi pomoci v kreslení pi hybridní model pro pnp tranzistor?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back