IC layout parasitics extraktor

C

Cretu

Guest
Ahoj všem,

Potřebuji poradit / vylepšení týkající ic layout parasitics extraktory.ineed pro high-rychlost návrhu simulovat se extrahuje layout parasitics.I používané v minulosti RF_columb * y s kadencí.Může u naznačují něco lepšího?Nevíte, jestli columbus je nejlepším nástrojem?Díky předem za vás odpovědi / náměty

Pro analogové obvody, IC Výpis je slušný nástroj.Ujistěte se, že máte možnost zkontrolovat těžby kondenzátory mezi uzly a ne na zem.colombo2

Pro analogové obvody, IC Výpis z Kejdens je slušný nástroj.Ujistěte se, že máte možnost zkontrolovat těžby kondenzátory mezi uzly a ne na zem.colombo2

Ahoj,
Vzhledem k tomu, že používáte C (at) dence, zkuste
Dr. (at) cula, Div @ @ zabezpečování stejně.
Nicméně, pokud děláte RF návrh, že by neměl být dobrou volbou.
Plus, pokud proces migrují do hlubokého submircon, většina sléváren nepodpořili C (at) dence
Dr. (at) cula více, ale Ment0r C (at) libre / XC (at) ilbre udělal ...

Pozdravy,
Naposledy upravil shiowjyh na 03 prosince 2003 7:27, 1 editovaný čas celkem

Nazdar,

Samozřejmě můžete Vaši připomínku zaslat na váš vstup .. jsem věděl částečně průmyslu trend ... Jsem víc zajímá, jak se ten pocit když Columbus je dost dobrý, a když jsem jej můžete získat, pro linux.

Jak jsem již známo, není 0.35um Tech obrázek (T * MC) je k dispozici pro C0lumbus ...
Souhlasím C0lumbus má docela dobrou vlastnost spíše než XC (at) libre dělá.
Ale v současné době se zdá, XC (at) libre udělal nejvíce práce v tomto oboru.
C0lumbus potřeb uživatelů, aby vyhodnotila a potvrdí ...

Pozdravy,

hi Ryan,

máte pravdu.Vím, že při použití co * lumbus v posledních výsledků jsme se dostali z post layout Sims byla blíže k realitě.R, L, C těžbě stojí za to, zejména pro vysoké rychlosti vzorů (přes 10 GB / s)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back